ERÜ, KAYÜ, NNYÜ, AGÜ'nün taban puanları ve başarı sıralaması!

Kayseri'de bulunan Erciyes Ünivsersitesi (ERÜ), Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ), ve Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) bölümlerine dair başarı sıralaması, taban puanları ve diğer detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

ERÜ, KAYÜ, NNYÜ, AGÜ'nün taban puanları ve başarı sıralaması!

YKS tercih kılavuzu açıklandı. Bununla birlikte üniversitelere ilişkin detaylar da belli oldu. Kayseri'deki üniversitelerinde sıralamaları ve taban puanları araştırılıyor. Kayseri'de bulunan Erciyes Ünivsersitesi (ERÜ), Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ), ve Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ) bölümlerine dair detaylar da adaylar tarafından merak ediliyor.

YKS tercih işlmeleri online olarak Aday İşlemleri Sistemi'nden yapılacak. Adaylar kılavuzda yer alan kurallara göre tercih yapacak. Tercih işlemleri ise 2 Ağustos 2024 tarihinde sona erecek.

Kayseri'de bulunan hem devet hem de vakıf üniversiteleri de tercih döneminde dikkat çeken üniversiteler olarak öne çıkıyor. Kayseri'nin merkezi konumda olması, eğitim şekli veya yaşam standartları nedeniyle hem çevre iller hem yurtdışı öğrencileri olmak üzere ülke genelinde tercih edililyor.

ERÜ, AGÜ, NNYÜ, KAYÜ başarılarıyla dikkat çekiyor!

Erciyes Üniversitesi, Abdullah Gül Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Nuh Naci Yazgan Üniversitesi başarılarıyla ulusal çapta öne çıkmasının yanı sıra üniversite olarak öğrencilere sağladıkları çeşitli imkanlar, kampüs düzeni veya etkinlikleriyle tercih döneminde akılara gelen üniversiteler oluyor.

ERÜ, AGÜ, NNYÜ VE KAYÜ'nün taban puanı sıralama ve diğer detaylarına ulaşmak için tıklayın...