ERÜ'lüler dikkat: Devamsızlık hakkında yeni gelişme!

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) öğretmenlik dersi uygulaması alanların dikkatini çekecek devamsızlık ve diğer gelişmelerle ilgili bilgilendirme duyurusunu yayımladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

ERÜ'lüler dikkat: Devamsızlık hakkında yeni gelişme!

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) öğretmenlik dersi uygulaması alanların dikkatini çekecek devamsızlık ve diğer gelişmelerle ilgili bilgilendirme duyurusunu yayımladı. Buna göre öğrenciler güz dönemi boyunca haftalık 8 saat olmak üzere toplam 96 saat uygulamasını tamamlaması gerekecek.

ERÜ'nün yayımladığı duyuruya göre, öğretmenlik uygulaması dersi haftalık 1 saat olarak öğrenciler kendi bölümlerinde ders sorumlusu/uygulama öğretim elemanı tarafından yürütülecek. Bu dersin MEB'e bağlı okullarda gerçekleştirilecek haftalık 8 saatlik uygulaması bulunuyor.

Öğrenciler kendilerine tanımlanan okullara ulaşıp ilgili uygulama öğretmenleriyle iletişim kurmaları gerekmektedir. Bu derste devamszılık hakkı bulunmadığı da duyuruda belirtildi.

ERÜ Eğitim Fakültesi tarafından öğrencilere ve öğretim elemanlarının Öğretmenlik Uygulaması dersinin içeriği ve süreci hakkında bilgi sahibi olmaları için hazırlanan Öğretmenlik Uygulaması Rehberi aşağıdaki gibidir. 

2023-2024 eğitim öğretim yılı güz döneminde Üniversitede yürütülen pedagojik formasyon derslerinden Öğretmenlik Uygulaması dersinin "okul-öğrenci-öğretmen-öğretim elemanı" listesine ve Eğitim Fakültesi tarafından hazırlanan Öğretmenlik Uygulaması Rehberine ulaşmak için https://www.erciyes.edu.tr/tr/duyuru-detay/23234/ogretmenlik-uygulamasi-dersi-sureci-hakkinda-bilgilendirme internet adresini ziyaret edebilirsiniz.