ERÜ Mühendislik Fakültesi'nde yılın ilk dersi Rektör Altun'dan

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesi 2024-2025 akademik yılı, Rektör Prof. Dr. Fatih Altun'un verdiği ilk dersle başladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

ERÜ Mühendislik Fakültesi'nde yılın ilk dersi Rektör Altun'dan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen programa; YÖK Üyesi ve Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derviş Karaboğa, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Afşın Alper Cerit, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alper Öner, akademik kadro ve öğrenciler katılım gösterdi.

ERÜ Mühendislik Fakültesi'nde yılın ilk dersi Rektör Altun'dan

Dersin açılışında söz alan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Altun, üniversitenin uzun bir geçmişe sahip olduğunu ve Mühendislik Fakültesi’nin bu köklü yapının en önemli fakültelerinden biri olduğunu vurguladı.

ERÜ Mühendislik Fakültesi'nde yılın ilk dersi Rektör Altun'danKonuşmasında öğrencilere hitap eden Prof. Dr. Altun, kariyer planlamasının önemine değindi. Öğrencilere, zamanın en değerli kaynak olduğunun altını çizen Altun, “Hayatta her adım, farkına varmadan karşılaştığımız fırsatlarla şekillenir. Derslerinizde başarılı olmak elbette önemli, ancak özellikle yabancı dil gibi ek beceriler kazanmanız kariyeriniz için kilit rol oynar. Üniversite yıllarında bunun farkına varmak zor olabilir, ama zamanı iyi değerlendirmek geleceğiniz için en kritik hamlelerden biridir” dedi.