ERÜ Öğrenciler İçin Önemli Bir Duyuru Yaptı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından, üniversitelere yeni yerleşecek öğrenciler için kayıt süreci başladı. Erciyes Üniversitesi (ERÜ), yeni dönemde eğitim hayatına başlayacak öğrenciler için önemli bir duyuru yaptı.

ERÜ Öğrenciler İçin Önemli Bir Duyuru Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erciyes Üniversitesi'nde, 2024 YKS sonuçlarına göre yeni kazanan öğrenciler için kayıt işlemleri 19-23 Ağustos tarihleri arasında tamamlandı. Ancak, çeşitli sebeplerden dolayı bu süre zarfında kayıt yaptıramayan adaylar için üniversite yönetimi ek süre tanıyarak, 26 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında kayıt imkânı sundu.

Kayıt İşlemleri Nasıl Yapılacak?

2024 YKS ile Erciyes Üniversitesi’ne yerleşen adaylar, kayıt işlemlerini e-Devlet platformuna giriş yaparak ‘e-hizmetler’ bölümünden veya ERÜ'nün Online kayıt sistemi olan ÖBİSİS’e girerek ‘yeni kayıt’ bölümünden gerçekleştirebilecekler. Öğrencilere, gerekli belgeleri eksiksiz bir şekilde sisteme yüklemeleri ve belirtilen tarihler içinde kayıt işlemlerini tamamlamaları gerektiği ERÜ’nün resmi sayfasından duyuruldu.

Erciyes Üniversitesi, akademik başarıları, uluslararası öğrenci profili ve modern kampüs olanaklarıyla dikkat çekiyor. Üniversitenin sosyal sorumluluk projeleri, yerel ve ulusal basında geniş yer buldu.