ERÜ Teknopark yönetimi Anadolu Haber'de

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Teknopark yöneticilerinden Genel Müdür yardımcısı Selahattin Gönülateş ve Müdür Bilgin Yazlık, Anadolu Haber Gazetesi'ne bir ziyarette bulundu.

ERÜ Teknopark yönetimi Anadolu Haber'de

Samimi geçen ziyarette Anadolu Haber Gazetesi hakkında Haber Müdürü Mehmet Serbez’den bilgiler alan Gönülateş ve Yazlık, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teknopark çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. 

Gerçekleşen ziyarette,  dünyada üniversitelerin tek üretim merkezi olduğunu ifade eden ERÜ Teknopark Genel  Müdür  Yardımcısı  Gönülateş, Erciyes Üniversitesi’nin de bu yolda hızla ilerlediğini, ERÜ Teknopark olarak da kendilerinin hem bilgi hem de teknoloji ile yenilik üretmekte buna destek olduklarını belirterek bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti. Teknopark Müdürü Yazlık ise ziyarette, Teknopark faaliyetleri hakkında bilgiler vererek, ERÜ Teknopark’ın bünyesinde 160 firmanın bilişim, tekstil, yazılım, elektrik-elektronik, tasarım, medikal, mobilya ve buna benzer birçok alanda araştırma-geliştirme faaliyetlerinde bulunduğu bilgisini paylaştı. HABER: KAAN AKBAŞ