ERÜ'lü öğrencilerden kazada ölen arkadaşlarına vefa

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi öğrencisi olan ve ATV kazasında hayatını kaybettiği öne sürülen Döne D. için ERÜ kampusünde arkadaşları tarafından mevlit okutuldu, yemek verildi.

ERÜ'lü öğrencilerden kazada ölen arkadaşlarına vefa

18 Mayıs günü ATV ile yaptığı kaza sonucu hastaneye kaldırıldığı ve burada hayata döndürülemeyerek hayatını kaybettiği ifade edilen ERÜ İletişim Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi 19 yaşındaki Döne D. için arkadaşları tarafından Mühendislik Fakültesi bahçesinde mevlit okutuldu, yemek verildi. Bazı öğretim üyelerinin de katıldığı mevlitte öğrencilerin üzgün olduğu gözlenirken, okunan mevlidin ardından dualar edildi.
 
ŞAİBELER OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
 
ERÜ İletişim Fakültesi 1’inci sınıf öğrencisi olan ve ATV kazasında hayatını kaybettiği iddia edilen Döne D.’nin arkadaşları tarafından olayla ilgili bir çok şaibe olduğu ifade edildi. Kazada hayatını kaybeden genç kızın bisiklet sürmekten bile korkan birisi olduğu, ATV’yi nasıl sürüp de kaza yaptığını anlayamadıklarını ifade eden arkadaşları, Adana’da yaşayan ailesinin de hayatını kaybeden kızları ile yeteri kadar ilgilenmeyerek memleketlerine dönmelerinden yakındı. Arkadaşları tarafından hayatını kaybeden Döne D.’nin kaza sonrasında hastaneye kaldırıldığı, o sırada hastanede yeteri kadar personel bulunmadığı ve gerektiği gibi ilgilenilmeyen arkadaşlarının ihmal nedeniyle yaşamını yitirdiği de iddia edilen bir başka konu oldu. Döne’nin arkadaşları; “İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Burada ihmal ve şaibeler var. Arkadaşımızın kim vurduya gitmesini istemiyoruz. Olaydan kimsenin haberi olmadı” ifadelerinde bulundular.
 
DAĞITILAN YEMEKTE DUYGULANDIRAN AYRINTI
 
Hayatını kaybeden arkadaşları için mevlit okutan ve yemek veren öğrenciler, yemekte etli pidenin yanında bulgur pilavını ikram ederek; hayatını kaybeden Döne’nin çok sevdiği yemek olmasından dolayı bulgur pilavını hazırlattıklarını ifade ettiler. HABER MERKEZİ