Eşinin bedduaları ile gündeme gelen Veysel, sokak ortasında ölü bulundu!

Geçtiğimiz yıl Esra Erol'un programına katılan Betül isimli bir vatandaş, eşi Veysel'in başka bir kadından ikiz bebekleri olduğunu ileri sürmüştü. Haftalarca programda bulunan Betül, eşine bedduaları ile sık sık gündeme gelmişti. Elde edilen bilgilere göre Veysel, sokak ortasında ölü bulundu! Detaylar haberimizde…

Eşinin bedduaları ile gündeme gelen Veysel, sokak ortasında ölü bulundu!

Geçtiğimiz yıl ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programına katılan Betül isimli vatandaş, eşinin başka bir kadından ikiz bebekleri olduğunu iddia etmişti. Eşinin de yayına dahil olmasıyla birlikte ettiği beddualarla Betül sık sık gündeme geliyordu. Esra Erol canlı yayında Veysel’in sokak ortasında ölü bulunduğunu duyurdu.

ATV ekranlarında yer alan programda, Betül’ün iddialarına göre eşi Veysel’in başka bir kadından ikiz bebekleri dünyaya gelmişti. Bebeklere yapılan DNA testi sonucunda yalnızca bir bebeğin babasının Veysel olduğu ortaya çıkmıştı. Veysel’in bir bebeğin babası olduğunun anlaşılması üzerine, ‘72 saat içinde döllenme gerçekleşirken ikinci bir birliktelik yaşanması gerekiyor’ açıklaması yapılmıştı.

Boşandılar!

Bu olayların ardından Betül Veysel’e ettiği beddualarla gündeme gelmişti. Betül, ‘Sen benim ahımla mezara sığamayacaksın. Senin ölümün çok feci olacak. Benim gözyaşlarımla senin cenazeni yıkasınlar’ diyerek Veysel'e isyan etmişti.  Tıp dünyasında az rastlanan bir olayı ele alınırken, Veysel ve Betül boşanmış ve herkes kendi yoluna gitmişti. Olayın üzerinden bir yıl geçmesinin ardından Esra Erol canlı yayında, Veysel'in sokak ortasında ölü bulunduğunu açıkladı.

Veysel'in amcasının oğlu ise, ‘Senin bedduan tuttu, öldü’ diyerek Betül'ün ölüme sebep verdiğini iddia etti.

Veysel’in ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.