Eşinize En Son Ne Zaman Hediye Aldınız? Anadolu Haber Sokakta

Hediye almak, evlilik ve ilişkilerde sevgiyi ifade etmenin bir yolu olması nedeniyle birçok kişi sevdiği kişiye hediye veya çiçek alır. Biz de Anadolu Haber olarak vatandaşlara en son ne zaman hediye aldıklarını sorduk.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Eşinize En Son Ne Zaman Hediye Aldınız? Anadolu Haber Sokakta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Evlilik ve ilişkilerde sevgiyi ifade etmenin yolu olan hediye almak, ilişkileri güçlendiren ve duygusal bağları kuvvetlendiren önemli bir davranış olarak öne çıkıyor. Biz de Anadolu Haber olarak vatandaşlara en son ne zaman hediye aldıklarını sorduk.

İşte cevaplar;

Bir vatandaş, 54 yıllık evli olduğunu belirterek; ‘54 yıllık evliyim. En son ne zaman hediye atım hatırlamıyorum. Ama çok aldım hediye çiçek sevmez kaldırıp atar ama altın sever’ diye konuştu.

‘Hep hediye alırım’

Her yaş gününde ve evlilik yıldönümlerinde hediye aldığını söyleyen bir vatandaş; ‘Her yaş gününde, evlilik yıldönümlerinde hep hediye alırım. En son parfüm almıştım. O da bana parfüm almıştı’ ifadelerini kullandı.

‘10 yıl önce almıştım’

Eşine en son 10 yıl önce hediye aldığını dile getiren başka bir vatandaş, şu ifadelere yer verdi; ‘En son 10 yıl önce hediye almıştım. Ondan sonra bir daha almadım. Çünkü çalışan adam ne alabilir ki? Çiçeği de en son 1 sene önce almıştım.’

‘Ondan sonra olay bitti’

Başka bir vatandaş en son 3 yıl önce hediye aldığını bir daha almadığını söyleyerek; ‘En son 3 sene önce hediye almıştım.  Bileklik almıştım, aynı içinde çiçekte almıştım. Ondan sonra olay bitti’ dedi.

‘Almayı düşünmüyorum’

25 yıllık evli olduğunu söyleyen bir vatandaş, eşine hiç hediye almadığını şu sözlerle ifade etti; ‘25 yıllık evliyim. Eşime hiç almadım. Almayı düşünmüyorum. Çünkü ihtiyacı yok. O da bana almaz.’