Esra Erol'u tehdit eden şahıs gözaltına alındı!

Esra Erol'un tutuklanmasına vesile olduğu sahte mehdinin müridi Erol'u ölümle tehdit etti. Çarpıcı ifadeler kullanan H.D. gözaltına alındı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Esra Erol'u tehdit eden şahıs gözaltına alındı!

Esra Erol’un tutuklanmasına vesile olduğu sahte mehdinin müridi Erol'u ölümle tehdit etti. Çarpıcı ifadeler kullanan H.D. gözaltına alındı. 

Esra Erol'da Programında geçen yıl sahte mehdi skandalı uzun süre kamuoyunda yankı uyandırmıştı. Hakkında yakala kararı olan Mehdi Mustafa Çabuk polisten kaçsa da başaramadı ve gözaltına alınarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Halk TV’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, cemaat kurarak dolandırıcılık yapan tiktok mehdisi Çabuk, 15 müridiyle birlikte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu olayı ifşa eden Esro Erol olayın ardından ölüm tehditleriyle karşı karşıya kaldı. Sahte mehdinin müritlerinden biri olan Hasan isimli şahıs, tiktok sosyal medya platformundan ünlü sunucuyu ölümle tehdit etti.

Şahıs, Esra Erol’a seslenerek 'Ey Esra Erol, sen benim canımı aldın ben de senin canını alacağım. Seni destekleyenlerin de canını alacağım. Herkesin canını alacağım. Parça parça edilip s*rlardan aşağıya atılırsın k**ek.' dedi.

Ünlü sunucu Esra Erol yaşananların ardından açıklama yaptı. Erol tehditlere karşılık, 'Gerçekleri ortaya çıkarmaktan,haklının yanında olmaktan, taciz, istismar edileni korumaktan dünya karşımda olsa da vazgeçmeyeceğim. Siz de vazgeçmeyin. yanıtını verdi.

EGM duyurdu!

EGM'den yapılan açıklamada, 'Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımız tarafından bir sosyal medya platformunda paylaşılan Televizyon Programcısı ve Sunucusu Esra Erol'a yönelik tehdit içeren video ile ilgili yapılan çalışmada; 

Görüntüde yer alan şahsın H.D. olduğu tespit edilmiştir. 

Şüpheli H.D. 15.10.2024 tarihinde İstanbul ili Pendik ilçesinde gözaltına alınmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.' ifadelerine yer verildi.