'Evrenin hile kodları' Hayatınıza istediğiniz her şeyi çekiyor!

'Hayatımda hiçbir şey yolunda gitmiyor!' veya 'Hayatıma para, aşk ve sevgi istiyorum' diyorsanız size iyi bir haberimiz var. 'Evrenin hile kodları' sayesinde hayatınızda istediğiniz her şeye sahip olabilirsiniz. 'Evrenin hile kodları' Kayseri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in, Kayseri bülteninde…

'Evrenin hile kodları' Hayatınıza istediğiniz her şeyi çekiyor!

‘Evrenin hile kodları’ Kayserili vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. İşte detaylar..

‘Evrenin hile kodları’ dediğimiz Grabovoi Sayı Sekansları Rus bilim adamı Grigori Grabovoi tarafından ortaya çıkarılan sayı kodlarını ifade ediyor.

Grabovoi Sayı Sekansları ile hayatımıza çekmek istediğimiz para, sağlık, sevgi, şifa her ne varsa Manifestleme tekniği ile hayalimizi gerçek dünyada tezahür ettirmemizi sağlıyor.

Grabovoi sayıları eski zamanlardan beri günümüze uzanıyor. Bu teknikte hayatımıza çekmek istediğimiz olayların olumlamasını Grabovoi sayı sekanslarını kullanarak gerçekleştiriyoruz.

Manifestleme kodu teorisi, tüm insanların ve yaşam formlarının ortak paydada buluştuğu gerçeğine dayandırıldığı düşünülüyor. Böylece Dünyanın elektromanyetik alanı aracılığıyla hepimiz bir şekilde birbirimize bağlanıyoruz. Grabovoi rakamları da dünyanın elektromanyetik alanının enerjisini kullanarak isteklerimizi tezahür ettirmek için sistemimizde çalışan ‘Evrenin hileli kodları’ diye belirtiliyor.

Grigori Grabovoi, manifest sayı sekansları için ‘Her şey enerji olduğu için organların, rahatsızlıkların ve tedavilerinin kendi frekansları ve titreşimleri olduğunu’ söylüyor.

Manifest kodları nasıl kullanılıyor?

'Evrenin hile kodları' Hayatınıza istediğiniz her şeyi çekiyor!

Kullanmak istediğiniz Grabavoi sayılarını öncelikle bir kağıda yazın. Yazacağınız manifest kodu ile ilgili olumlara bakın ve o olumlamaları da kağıda yazın ve ezberleyin. Gün içinde kodu tekrar edin.

Örneğin; ‘Gelir artışını hayatıma çekiyorum,  921 314 0 kodunu etkinleştiriyorum’ yazabilirsiniz.

Kodu bir kağıda yazdıktan sonra yastığınızın altına koyabilirsiniz.

Kodu yazdığınız kağıdı elinizde tutun. Gözlerinizi kapatın ve olumlamalarınızı beyninizde olmuş gibi hayal ederek görselleştirin. Evrene şükranlarınızı sunun. ‘Teşekkürler, teşekkürler, teşekkürler’

Grabovoi(Manifest) kodları nelerdir?

'Evrenin hile kodları' Hayatınıza istediğiniz her şeyi çekiyor!

Beklenmedik paranın akışı için sayı sekansı - 520 741 8

Ruhun iyileştirmesi için sayı sekansı – 918 794 818 1

Aşk için sayı sekansı -  888 412 128 901 8

İnsanlarla uyum ve barış sayı sekansı  - 100 110 501 0

Benlik saygısı için sayı sekansı – 481 895 174 981 4

Girişimcilik için sayı sekansı – 719 741 319 81

Grabovoi güzellik sayı sekansı – 835 851 79

Kilo kaybı için sayı sekansı – 534 216 8

Popülerlik için sayı sekansı – 827 724 7

Romantik aşk için sayı sekansı – 385 679 4

Gelir artışı  için sayı sekansı – 921 314 0