Ey Mehdi, neredesin?

Kayserispor'un Faslı oyuncusu Mehdi Bourabia, bu sezon beklenen performansı sergileyemedi. Bu sezon 5 maçta gol atamayan ve sadece 1 asist yapan Mehdi'nin performansı hayal kırıklığına uğrattı. Faslıdan Beşiktaş maçında patlama bekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Ey Mehdi, neredesin?

Kayserispor’da Mehdi Bourabia, performansıyla taraftarı hayal kırıklığına uğratıyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında kiralanan Faslı oyuncu, bu sezona henüz adapte olabilmiş değil. Şu ana kadar oynanan 5 maçta da beklentilerin altında kalan Mehdi, son oynanan Göztepe maçında da etkisiz bir performans sergiledi. Geçen sezon attığı ve attırdığı gollerle takıma büyük katkı sağlayan Faslı futbolcu, bu sezonki düşük formuyla dikkat çekiyor.

Ey Mehdi, neredesin?

Sorumluluktan kaçıyor mu?

Mehdi Bourabia’dan taraftarlar büyük bir patlama bekliyor. Maçların çoğunda sorumluluktan kaçan, pas tercihleriyle dikkat çeken ve ikili mücadelelere girmeyen Mehdi, birinci etap kampına katılamamanın sıkıntısını yaşıyor. Transferin son günlerinde takıma katılan oyuncu, şu ana kadar 5 maçta 323 dakika süre aldı, gol atamadı ve sadece 1 asist yaptı.

Ey Mehdi, neredesin?

Başkan Ali Çamlı'nın görüşme yapması bekleniyor

Başkan Ali Çamlı’nın tecrübeli futbolcuyla özel bir görüşme yapması bekleniyor. Birçok sporsever, Mehdi Bourabia’nın çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ancak yeterince sorumluluk almadığını düşünüyor. Mehdi'nin performansındaki bu düşüş sonrası taraftarlar 'Ey Mehdi, neredesin?' sorusunu yöneltti.