Eyüpspor maçının kahramanları neler söyledi?

Eyüpspor maçında attıkları gollerle takımı ateşleyen Arif Kocaman ile Duckens Nazon, maçtan sonra açıklamalarda bulundular. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Eyüpspor maçının kahramanları neler söyledi?

Süper Lig'in 5. haftasında Kayserispor sahasında konuk ettiği Eyüpspor ile 2-2 berabere kalırken sarı kırmızılıların gollerini Arif Kocaman ve Duckens Nazon kaydetti. Müsabakaya yedek başlayan ve karşılaşmanın 41.dakikasında Aylton Boa Morte’nin yerine oyuna dahil olan Duckens Nazon gösterdiği performans ile dikkat çekti. Karşılamanın 69.dakikasında Hasan Ali Kaldırım’ın pasında iki kişinin arasından sıyrılıp net bir gol vuruşu yaparak skoru 2-2 yapan Duckens Nazon gol sonrası büyük sevinç yaşadı. 

Sarı-kırmızılı takımın başarılı genç savunma oyuncusu Arif Kocaman ise onbirde başladığı karşılaşmada doksan dakika süre aldı. Kocaman 90.dakika yerini Joseph Attamah’a bıraktı. Eyüpspor maçını 64.dakikasında Talha Sarıaslan’ın asistinde topu ağlara göndererek takımın ilk golünü atan Arif Kocaman attığı gol sonrası büyük sevinç yaşadı

Nazon maçtan sonra neler söyledi?

Maçtan sonra yayıncı kuruluş mikrofonlarına Nazon ''Bugün zor bir maç vardı. Galibiyetede mağlubiyetede yakın bir maç oldu. İkinci yarı takımın reaksiyonundan dolayı çok mutluyum'' dedi.

Arif maçtan sonra neler söyledi?

Maçtan sonra Arif Kocaman "İlk yarı şansız goller yedik. 2-0 geriye düştük. Devre arasında soyunma odasına girerken maçı çevirebileceğimize herkes inanıyordu. Bizde bunu sahada herkes gösterdik. Maçıda kazanabilirdik. Ama böylesi nasipmiş." ifadelerini kullandı.