Fabrika çıkışlı 2. el araç dönemi başladı! Farkı ne?

İkinci el otomobilde 'Fabrika çıkışlı 2. el otomobil' dönemi başladı. Peki hangi araçlar bu kapsamda değerlendirilecek? Sıfır otomobilden farkı ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Fabrika çıkışlı 2. el araç dönemi başladı! Farkı ne?

İkinci el otomobilde ‘Fabrika çıkışlı 2. el otomobil’ dönemi başladı. Konuyla ilgili detaylar Kayseri Anadolu haberde…

Renault merakla beklenen fabrika çıkışlı ikinci el araç faaliyetlerini Türkiye’de devreye aldı. Bursa’daki Oyak Renault fabrikasında kurulan ‘Refactory’ isimli ikinci el araç yenileme merkezinde, kullanılmış otomobillerin ekspertiz, mekanik, karoser onarımı, boya işlemleri gibi birçok işlemi gerçekleştirilecek.

Fabrika çıkışlı 2. el araç dönemi başladı! Farkı ne?Bazı modeller için geçerli olacak

Donanım Haber'den Barış Cankı'nın haberine göre, boya işlemleri gibi Renault Estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik) ve kalite kontrolü gibi işlemler de sürece dahil olacak. Renault'nun bu sistemi ilk etapta Clio IV, Clio V ve Megane Sedan modelleri için geçerli olup ilerleyen süreçte farklı modeller için de hizmet verilecek.

Fabrika çıkışlı 2. el araç dönemi başladı! Farkı ne?Araçlar garanti kapsamında olacak

Renault tarafından yenilenen ikinci el otomobillere 2 yıl garanti verilecek. Bu araçlar Türkiye genelinde 56 noktada yetkili olan Renew bayilerinde satışa sunulacak. Bu sistem sayesinde hem ikinci eldeki kalitenin yükselmesi hem de otomobillerin geri dönüşümüne katkıda bulunulması bekleniyor.

Fabrika çıkışlı 2. el araç dönemi başladı! Farkı ne?Araçlar garanti kapsamında olacak

Renault tarafından yenilenen ikinci el otomobillere 2 yıl garanti verilecek. Bu araçlar Türkiye genelinde 56 noktada yetkili olan Renew bayilerinde satışa sunulacak. Bu sistem sayesinde hem ikinci eldeki kalitenin yükselmesi hem de otomobillerin geri dönüşümüne katkıda bulunulması bekleniyor. 1 Ocak 2024'e kadar sürecek uygulama kapsamında, otomotiv sektöründeki stokçuluk, fahiş fiyat uygulamaları, spekülatif fiyat artışlarının engellenmesi hedefleniyor.