Faruk Molu yarın ebedi hayata uğurlanıyor!

Molu Enerji Üretim Şirketi Kurucusu Kayserili iş insanı Faruk Molu, Hulusi Akar Camii'nde yarın (5 Eylül) ebediyete uğurlanacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Faruk Molu yarın ebedi hayata uğurlanıyor!

Kayseri iş dünyasının saygın isimlerinden biri olan Faruk Molu, 95 yaşında yaşamını yitirmişti. Molu Enerji Üretim Şirketi Kurucusu Kayserili iş insanı Molu, Hulusi Akar Camii'nde yarın (5 Eylül) ebediyete uğurlanacak.

Türkiye'nin enerji sektöründeki önemli isimlerinden biri olan Molu, yıllarca süren iş hayatı boyunca birçok başarılı projeye imza attı ve sektörde öncü bir rol oynadı.

Faruk Molu yarın ebedi hayata uğurlanıyor!

Faruk Molu'nun cenazesi, yarın (5 Eylül) Hulusi Akar Camii'nde düzenlenecek olan törenle son yolculuğuna uğurlanacak. Cenaze törenine iş dünyasının üst düzey isimlerinin yanı sıra il protokolü ile çok sayıda seveni ve tanıdığının katılması bekleniyor.

Molu, Kayseri'nin iş dünyasına katkılarıyla bilinen ve sevilen bir figürdü. Molu Enerji Üretim şirketinin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olarak uzun yıllar boyunca enerji sektöründe başarılı projelere imza attı.

Kayseri iş dünyasının kaybı olarak büyük üzüntü yaşatan bu ayrılığın ardından Molu'nun anıları iş dünyasında ve Kayseri'de yaşamaya devam edecek. Biz de merhum Faruk Molu'ya Allah'tan rahmet, ailesine de başsağlığı diliyoruz.