Fatih Üzüm'den coşkulu mesaj: 'AK Parti, 23 yıllık destanı yeni bir döneme taşıyacak!'

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, parti teşkilatının 8. Olağan Kongre sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Fatih Üzüm'den coşkulu mesaj: 'AK Parti, 23 yıllık destanı yeni bir döneme taşıyacak!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, parti teşkilatının 8. Olağan Kongre sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Üzüm, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde 23 yıldır yazdıkları siyasi destanı, daha güçlü ve dinamik bir yapıyla sürdüreceklerini belirtti. Konuşmasında ‘Hep birlikte omuz omuza, milletimizin refahı ve devletimizin bekası için çalışmaya devam edeceğiz’ diyerek, parti kadrolarının heyecanının ilk günkü gibi diri olduğunu vurguladı.

‘Siz Olmadan Asla Olmaz!’

Fatih Üzüm, konuşmasında vatandaşlara seslenerek, AK Parti'nin milletle el ele yürüdüğünü belirterek, ‘Eksiklerimizden ders alarak, siz değerli milletimizin yanında olan bir kadroyla yola devam edeceğiz’ sözleriyle halkın desteğinin ne kadar kritik olduğunun altını çizdi. Üzüm, yeni kongre sürecinin ‘Büyük Türkiye’ hedefi doğrultusunda bir adım daha atmak anlamına geldiğini ifade etti. 

Kongrelerde Büyük Heyecan

Partinin kongre sürecinin yeni bir dönemin habercisi olduğunu ifade eden Üzüm, tüm Kayserilileri bu süreçte yanlarında olmaya davet etti. AK Parti'nin, Türkiye'nin geleceği ve milletin refahı için durmaksızın çalışmaya devam edeceğini belirten İl Başkanı Üzüm, ‘Bu kutlu yolda sizlerle el ele, gönül gönüle yürümeyi sürdüreceğiz’ diyerek Kayseri halkına çağrıda bulundu.

AK Parti'nin, 23 yıllık siyasi başarısını, milletin güçlü desteği ile daha da yukarı taşıyacağına vurgu yapan Fatih Üzüm, ‘Hedefimiz büyük Türkiye, yolumuz uzun. Ama sizin desteğinizle başaracağız’ diyerek sözlerini tamamladı.

Kayseri'de Kongre Heyecanı!

AK Parti'nin kongre süreci, şehirde de büyük heyecan uyandırdı. Parti teşkilatları ve halk arasında yapılan hazırlıklar, önümüzdeki dönem siyasetin nabzının Kayseri'de hızlı atacağını gösteriyor.
 Kongrenin Kayseri ayağı 12 Ekim cumartesi günü saat 11.00 de Bünyan ilçe kadın ve gençlik merkezinde başlayacak.