Fatih Üzüm'den Kayserililere Müjde – Yenileri Geliyor!

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Türkiye-Çekya maçı dev ekranla vatandaşlara sunuldu. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de en önden maçı takip etti. Üzüm ile yapılan görüşme sonunda Kayserililere müjdeli haber geldi! Yenileri geliyor… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fatih Üzüm'den Kayserililere Müjde – Yenileri Geliyor!

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte Türkiye-Çekya maçı dev ekranla vatandaşlara sunuldu. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm de en önden maçı takip etti. Üzüm ile yapılan görüşme sonunda Kayserililere müjdeli haber geldi! Yenileri geliyor…

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında A Milli Futbol Takımı, Hamburg’da karşılaştığı Çekya’yı 2-1 mağlup etti ve son 16 turuna yükseldi. Talas Belediyesi tarafından Paraşüt İndirme Alanında dev ekranda seyredilen maçta, yüzlerce Kayserili bir araya geldi. Yüzlerce kişinin katıldığı etkinlikte vatandaşlar büyük bir heyecanla maçı takip ederken, galibiyet büyük bir sevince sahne oldu. Maç sonu A Milli Futbol Takımı’nın son 16 turuna kalması büyük bir coşkuyla karşılandı. Maç sonu onlarca vatandaş meşalelerle hep bir ağızdan milli marşlar söyleyerek kutlamalar yaptı.

Fatih Üzüm'den Kayserililere Müjde – Yenileri Geliyor!

Yenileri Geliyor…

Maçı en ön sıradan takip eden AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür ederek, ‘Çok güzel bir imkan, çok da kalabalık. Şu yaz akşamında serin havada Kayserililer dev ekranda maçı takip ediyor. Hep birlikte coşkuyu yaşıyorlar. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bugün inşallah bu turu geçeceğiz, en kötü beraberlik bizim. Fena top oynamıyoruz. İnşallah bugün hep birlikte ülkeyi mutlu edecekler’ dedi.

Alanda vatandaşlarla yapılan görüşmelerde diğer belediyelerden de aynı hizmeti beklediklerini Başkan Üzüm’e ilettiğimizde, ‘İnşallah bundan sonraki süreçte, ülkemiz Avrupa Şampiyonası, yarı final, final görecek. Konu ile ilgili hem Büyükşehir Belediyemiz, hem de diğer belediyeler uygulama yapacaklar. Görüştük biz de haber bekliyoruz’ ifadeleri ile Kayserililere müjdeli haberi verdi.