Fatura ve toplu taşıma ücretsiz oluyor!

Meclis'ten çıkan önemli karar doğrultusunda o şehirde yaşayan emekli vatandaşlara fatura ve toplu taşıma ücretlerinden muaf olacak. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Fatura ve toplu taşıma ücretsiz oluyor!

Emeklilere yönelik başlatılan uygulama ile fatura toplu taşıma ücretleri ücretsiz olacak. O ilde yaşayan emekliler için müjdeli haber meclisten geldi. Peki benzeri Kayseri’de de olur mu? İşte detaylar…

Karabük Belediyesi emekliler için başlattığı uygulama ile vatandaşların takdirini topladı. Meclis’ten çıkan önemli karar doğrultusunda kentte yaşayan emekli vatandaşların fatura ve toplu taşıma ücretlerinden muaf olacağı belirtildi. Bu karar, emeklilerin yaşam kalitesini artırmak ve ekonomik yüklerini hafifletmek amacıyla alındı.

Karabük Belediyesi emeklilere destek paketini Mart ayında açıklamıştı. Destek paketinin bir parçası olarak ise yeni uygulama hayata geçirildi. Yeni uygulama ile emekliler, toplu taşıma ücreti ve su faturası ödemeyecek.

Kayseri’de de 65 yaş üstüne toplu taşıma ücretsiz ancak emekli vatandaşlar eline geçen kısıtlı maaşlarıyla nereye ödeme yapacaklarını şaşırıyor. Bu sebepten benzeri desteklerin artırılmasını talep ediyor.