Fehmi Lüp 'ün öldürülmesinin ardından 1 yıl geçti- Katilleri bulunamadı!

9 Ekim 2023 tarihinde Asri Mezarlıkta cansız bedeni bulunan Kayseri'nin tanınan simalarından Fehmi Lüp 'ün sır perdesi olayın üzerinden geçen 1 yılın ardından hala çözülemedi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Fehmi Lüp 'ün öldürülmesinin ardından 1 yıl geçti- Katilleri bulunamadı!

Kayseri esnafı tarafından sevilen ve tanınan bir yüz olan Fehmi Lüp 9 Ekim 2023 tarihinde cinayete kurban gitmişti. Aradan geçen 1 yıllık sürenin ardından cinayetin sır perdesi hala aralanamadı. Katilin veya katillerin kim olduğu konusunda kamuoyundaki büyük merak devam ediyor.

Ne olmuştu?

Tarihler 9 Ekim 2023’ü gösterdiğinde Kayseri üzücü bir haberle uyandı. Sabah saatlerinde, Kayseri Asri Mezarlık’ta cansız yatan bir şahsın olduğu ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. İnceleme yapan ekipler, yerde hareketsiz yatan kişinin kalbinden bıçaklanarak öldürüldüğünü ve o kişinin Fehmi Lüp olduğunu belirledi.

Sonuç alınamadı!

Kayseri esnafının yanında büyüyen, onların sevdiği ve sahiplendiği bir isim olan Fehmi Lüp ‘ün ölümü tüm Kayseri’de büyük üzüntüye  neden olmuş olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemiş  ve çeşitli kişilerin ifadesine başvurmuştu ancak tahkikatlar sır perdesini aralayamadı.

34 Yaşındaydı, halasını ziyarete gitmişti

Cinayete kurban gittiğinde 34 yaşında olan Fehmi Lüp, olay tarihinden bir hafta kadar önce vefat eden halasının mezarını çok sık ziyaret ettiği ve olay günü de yine halasının çocuklarını arayarak mezarlığa gideceğinin bilgisini verdiği öğrenilmişti. 

1 Yıl geçti!

Cinayetin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen vatandaşlar olayın akıbeti hakkında bir gelişme olup olmadığını sorguluyor ancak olay tarihinden itibaren kamuoyuna yansıyan cinayeti kimin işlediğine dair bir emare veya bulguya rastlanılmadı.