FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 16 polise yakalama kararı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY terör örgütü soruşturması kapsamında açığa alınan 16 polis memuru hakkında yakalama ve gözaltı kararı verildi.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 16 polise yakalama kararı

Kayseri'de Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) Paralel Devlet Yapılanması (PDY) soruşturması kapsamında önceden açığa alınan komiser ve polis memuru 16 emniyet personeli hakkında yakalama ve gözaltı kararı çıkarıldı.

Gözaltı kararı olan emniyet personellerinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

KAYSERİ'DE AÇIĞA ALINAN 16 POLİS HAKKINDA GÖZALTI KARARI

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önceden açığa alınan 16 polis hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. 

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında daha önceden açığa alınan ve aralarında komiserlerin de bulunduğu 16 polis hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Sabah saatlerinde başlayan operasyonda gözaltına alınan polisler, Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabiplik'te geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

ESNAF VE ÇEŞİTLİ MESLEK GRUPLARINDAN 'BYLOCK' KULLANICISI 63 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde 'Bylock' kullanıcısı olduğu tespit edilen esnaf ve çeşitli meslek gruplarından gözaltına alınan 63 kişi, adliyeye çıkarıldı. 

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Bürosunca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince geçtiğimiz günlerde 'Bylock' kullanıcısı olduğu tespit edilen esnaf ve çeşitli meslek gruplarına yönelik operasyon yapılmış ve çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı.

Gözaltında bulunan 63 kişi, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.