Filenin Sultanları finale kaldı: Büyükkılıç ne dedi?

Filenin Sultanları, İtalya'yı 3-2 yenerek finale yükseldi. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ne dedi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Filenin Sultanları finale kaldı: Büyükkılıç ne dedi?

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası yarı finalinde nefes kesen bir mücadeleye imza attı. İtalya'yı 3-2 yenerek finale yükselen takıma tebrik mesajları yağdı.

Heyecan dolu maçın ardından Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı da ''Avrupa Şampiyonası Yarı Final Maçı’nda İtalya’yı 3-2 yenerek finale çıkan Filenin Sultanları'nı tebrik ediyorum. Bu muhteşem galibiyet sonrası size kupa yakışır.'' dedi. 

Final setinin başında karşılıklı sayılar alınsa da Vargas ve Ebrar Karakurt'un sayılarıyla farkı açan milliler, karar setini 15-6, maçı da 3-2 kazanarak organizasyonda finale yükseldi.

Türkiye'nin milli gururu olarak göz kamaştıran Filenin Sultanları yarı finalde sergilediği mücadele ile Türkiye heyecanla maçı takip etti. Şampiyonluk yolunda önemli bir adım atan Ay-Yıldızlılar, finale yükselerek Türk taraftarlarına büyük bir sevinç yaşattı.

Milli futbolcuların gösterdiği üstün performans ve azim, tüm Türkiye'nin takdirini kazandı. Şimdi gözler, finale çıkarak tarihi bir başarıya imza atmaya hazırlanan milli takımda... 

Vatandaşlar, final maçını sabırsızlıkla bekliyor.

Milli takımımıza bu büyük başarıları getiren tüm voleybolcuları ve teknik heyeti tebrik ediyor, finallerde başarılarının devamını diliyoruz. 

Filenin Sultanları, Hollanda-Sırbıstan karşılaşmasının galibiyle 3 Eylül Pazar günü finalde karşılaşacak.