Filozof Atakan'ın son hali görenleri şaşırttı

Uzun zamandır gözlerden uzak olan, bir dönem gündeme damga vuran 10 yaşında çocukken bilgisiyle herkesi şaşırtan filozof Atakan'ın son hali görenleri şaşırttı.

Filozof Atakan'ın son hali görenleri şaşırttı

Felsefe kitapları ile ilgili düşüncelerini söylediği bir video ile sosyal medyada bir dönem gündem olan Filozof Atakan Türkiye'nin gündemine oturmuştu. 5 ayda 250 felsefe kitabı okuyan Atakan Kayalar, konuşması, annesine olan tavırları, felsefeye merakı ve yaşından büyük bilgisiyle dikkat çekip herkesi şaşırtmıştı.

İşte filozof Atakan'ın son hali

Filozof Atakan'ın son hali görenleri şaşırttı

 Şimdi 15 yaşında olan filozof Atakan bir televizyon programının yayınına bağlanıp değişimiyle dikkat çekti. Şöhretin hayatını pek etkilemediğini belirten Atakan Kayalar, “Pek etkilemedi ama etkilediyse de olumlu yönde etkilemiştir. Biraz daha uzaktan daha farklı bir his ortaya çıktı diyebilirim” şeklinde konuştu. Hayatında ciddi değişimler yaşandığını ifade eden Kayalar, akademisyen olmak istediğini söyledi.Hedeflerini de açıklayan Filozof Atakan, “Tescilli bir üniversitede akademisyen olmak. Fizik gibi sayısal bir alanda ilerlemek istiyorum. Derslerim şu an başarılı. Şu an haftada birkaç kitap okuyorum. Kitaplarımın sayısını derslere ağırlık vermek için azalttım" dedi.