Fırsat kabusa dönüşürken...!

Sizce ülkemizdeki muhalefet yapısının en büyük sorunu ne? Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Aydın bu sorunu bakın nasıl açıkladı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Fırsat kabusa dönüşürken...!

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hakan Aydın, muhalefet yapısının sorunlarına değindi. Aydın, 'komşunun kötüsü insanı mal sahibi, muhalefetin kötüsü iktidar sahibi yapar!' ifadelerini kullandı.

Aydın, bu hafta yazdığı köşe yazısında, Türkiye'de muhalefet yapısının en büyük sorunun, hakkaniyet eksikliği olduğunu belirtti.

Muhalefetin acı söyleyen dost mantığıyla değerli olduğunu anlatan Aydın, muhalefetin yanlışı engelleme veya duyurma kadar daha iyiye giden yolu gösterme/inşa etme çabası olduğunu kaydetti.

Fırsat kabusa dönüşürken...!

Muhalefet 2. şansı değerlendirebilecek mi?

2024'ün Mart'ında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Özgür Özel CHP'sibib başarı elde ettiğini hatırlatan Aydın, partinin İzmir yönetim şeklini ele aldığında sonucun değişmeyeceğini ifade etti.

Aydın, İzmir'deki çevre ve kentleşme sorununa da değinirken kentteki Mustafa Kemal Atatürk rölyefi ile ilgili dikkat çeken öneride bulundu.

Prof. Dr. Hakan Aydın'ın muhalefete ilişkin dikkat çeken yazısını ve İzmir ile ilgili önerilerini okumak için tıklayın...