Fiyatı bir günde 617 lira düştü - Fırsatçılık açığa çıktı!

Güneş kremlerinin fiyatı yaz döneminde tavan yaptı. Yüksek fiyatlardan satılan güneş kremlerinin kış döneminde yaklaşık yüzde 75 indirim yapıldı. Zincir marketten görüntüler paylaşan sosyal medya kullancısının paylaşımı çok sayıda etkileşim aldı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Fiyatı bir günde 617 lira düştü - Fırsatçılık açığa çıktı!

Yaz döneminde güneş kremlerine talep artıyor. Yazın tavan yapan güneş kremi fiyatlarının kışın yaklaşık 617 lira kadar düşmesi vatandaşların tepkisini çekti. O anları bir zincir marketten görüntüleyen vatandaş sosyal medyada paylaştı. Paylaşım kısa sürede binlerce etkileşim aldı.

700 TL'den 83 TL'ye düştü!

Sosyal medyada gündem olan görüntülerde zincir marketten alışveriş yapan bir vatandaş güneş kremlerinin indirime girdiğini ve 700 TL'ye satılan güneş kremlerinin 83 TL'ye indiğine adeta isyan etti.

Vatandaş, yaptığı paylaşımda 'Yüzde 75 indirim mi olur? Bütün yaz 700 Liraya güneş kremi sattınız.' ifadesini kullandı.

Paylaşıma çok sayıda beğeni ve yorum yağdı. Kullanıcılardan bazılarının yaptığı yorumlar şöyle,

'Demek ki 200 liraya da satilabiliyormus bizi iyi kazıkliyorlar'

Fiyatı bir günde 617 lira düştü - Fırsatçılık açığa çıktı!

'Tarihleri geçmeye yakındır muhtemelen'

'Abi bu nasıl fırsatçılık'

'Herkes fırsatçı yazık ya'

'İşte bu tam örnek genel fiyatlara dahil…'

Tartışma konusu oldu!

Kampanya stantlarında yerini alan güneş kremleri tartışma konusu oldu. Kimi vatandaşlar güneş kreminin kışın da kullanılması gerektiğini savundu. Kimi vatandaşlar da bu durumu fırsatçılık olarak değerlendirerek eleştiride bulundu.