Fiyatlar 10 Binden Başlıyor Anneler Ne Yapacağını Şaşırdı!

14 Haziran Cuma günü okullar yaz tatiline girdi. Çalışan anneler yaz tatilinde ne yapacağını şaşırdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haberde…

Fiyatlar 10 Binden Başlıyor Anneler Ne Yapacağını Şaşırdı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Okullar 14 Haziran Cuma günü tatile girdi. Çalışan ve çocuğu küçük olan anneler ise ne yapacağını şaşırdı. 
Çalışan anneler için çocuklarına kimin bakacağı, oldukça önemli bir konudur. Çocukların bakımı, özellikle 0-12 yaş arasında, dikkatli ve özenli bir yaklaşım gerektirir. Anne ve babalar için bu süreçte, güvenilir ve deneyimli bir bakıcı bulmak büyük önem taşır. Okul döneminde okulda olan çocukların tatil zamanı kiminle nerede kalacağı anne-babalar kritik bir karardır. Hem çocuğunun güvende olmasını isteyen hem de sosyal olmasını eğitim almasını isteyen aileler ise genellikle yaz okulu arayışına girdi. 

Yaz okulları, öğrencilere tatil dönemlerinde eğitim ve sosyal etkinlikler sunan kurumlardır. Kayseride yaz okulu fiyatları ise sunulan program içeriğine, eğitimine, servis imkanına,  okulun konumuna göre değişiklik göstermektedir. 

Genellikle, fiyatlar 10000 TL'den başlayarak, sunulan olanaklara göre 15000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Aileler çocuğu için en iyisini istese de bütçelerine uygun seçeneği bulmaya çalışıyor.

Fiyatlar 10 Binden Başlıyor Anneler Ne Yapacağını Şaşırdı!

Çocuğu için yaz okulu arayışı devam eden bir anne “okullar tatil olmadan araştırmalara başladık. Kızım için en iyisi olsun istiyorum. Benim iş saatlerime ve bütçeme uygun bir okul arayışım hala sürüyor. Kızımın da eğitim ve sosyalleşmesi için yaz okuluna göndermem gerekiyor. Annemde bakabilir ama kızımın evde ekran karşısında bir tatil geçirmesini istemiyorum. Yaz okullarının yüzme, at binme, gezi gibi etkinlikleri var maaşımın yarısından fazlasını vermemiz gerekiyor ama yapacak bir şey yok.” Şeklinde dile getirdi.