Futbolculardan Berna Gözbaşı'na destek geldi!

Kayserispor'da Başkanlığa yeniden gelmesi gündemde olan Berna Gözbaşı'nın paylaşımına futbolculardan destek geldi. Gözbaşı, 'Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun' dedi.

Futbolculardan Berna Gözbaşı'na destek geldi!

Kayserispor’un eski Başkanı Berna Gözbaşı’nın gün içinde 'Gerekirse yeniden geliriz' açıklaması, dikkat çekti.

Kayserispor’da başkanlık yaptığı 2.5 yıllık süreçte takımı 3 kez kümede tutmayı başaran Gözbaşı, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, kulübün zorluklar karşısında nasıl ayakta kaldığını paylaştı.

Gözbaşı: Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun

Berna Gözbaşı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 'Kayserisporumuz büyük bir camiadır. Sorunlar olur, ama bu camia üstesinden bir şekilde gelmesini bilir. Bu işler ‘mahvolduk’ edebiyatıyla, şovla, tehditle, özellikle her ortamda tarafıma edilen küfürlerle, yetmedi mobbingle ve halkı kışkırtmakla olmaz. Çalışmak ve emek vermek gerekir. Zamanında nasıl ki biz bu takımı küllerinden yeniden ateşledik ve başarılarıyla Türkiye’nin en fazla konuşulan takımı yaptık, gerekirse yeniden gelir ve hak ettiği yere yeniden getiririz. Büyük Kayserispor taraftarının gönlü rahat olsun.'

Futbolculardan Berna Gözbaşı'na destek geldi!

Hangi futbolcular destek verdi?

Bu paylaşıma beğeniler, Gözbaşı’nın döneminde Kayserispor forması giyen futbolculardan Gustavo Campanharo, Doğan Alemdar ve Pedro Henrique'den geldi. Futbolcuların yanı sıra, paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum geldi.

Futbolculardan Berna Gözbaşı'na destek geldi!

Yeniden Başkanlık ihtimali var, ama...

Berna Gözbaşı’nın yeniden Kayserispor’un Başkanı olup olmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Gözbaşı, eğer kesin kararını verirse, genel kurulu beklemeden kolları sıvayarak göreve gelmesi bekleniyor.