Galatasaray'ın radarına takılmıştı - Kayserispor Haberleri

Mondihome Kayserispor'dan Mehmet Şamil Öztürk ve Baran Ali Gezek, UEFA Avrupa U19 Şampiyonası eleme turu için U19 Milli Takımı kadrosuna aday gösterildi. Baran Ali Gezek, Galatasaray'ın radarına takılmıştı. Okan Buruk, yönetime Baran için 'işimize yarar' notu vermişti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde… 

Galatasaray'ın radarına takılmıştı - Kayserispor Haberleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayserispor'un yıldız adaylarından milli gurur.

Sarı-Kırmızılı futbol akademisinin yetiştirdiği iki parlak yıldız, Mehmet Şamil Öztürk ve Baran Ali Gezek, Türk futbolunun geleceği adına önemli adımlar atmaya devam ediyor. İkili, 15-21 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan UEFA Avrupa U19 Şampiyonası eleme turu maçları için U19 Milli Takımı aday kadrosuna davet edildi. 
Sarı-kırmızılı kulüp resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, "U19 Milli Takımımızın 15-21 Kasım tarihleri arasında Antalya'da oynayacağı UEFA Avrupa U19 Şampiyonası eleme turu maçları aday kadrosuna Mondihome Kayserispor'umuzdan Mehmet Şamil Öztürk ve Baran Ali Gezek davet edildi. Milli takımımıza ve futbolcularımıza başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi.
Geçtiğimiz ay Kayserispor’da Mehmet Şamil Öztürk U19 Milli takımına davet edilmezken, Baran Ali Gezek'in milli takım kampında yer almıştı.  
Baran Ali Gezek, Galatasaray'ın radarına takılmıştı. İstanbul temsilcisinin genç çalıştırıcısı Okan Buruk, yönetime Baran için 'işimize yarar' notu vermiş ve transferi için harekete geçilmesini istemişti. Baran, geçtiğimiz sezon başında Çağdaş Atan tarafından profesyonel takıma davet edilmişti.