Gastronomi Günleri için hazırlıklar devam ediyor

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Millet Bahçesi'nde, 4-10 Ekim günleri arasında düzenlenecek Kayseri Gastronomi Günleri için devam eden hazırlıkları yerinde inceledi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Gastronomi Günleri için hazırlıklar devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde 4-10 Ekim günleri arasında düzenlenecek Kayseri Gastronomi Günleri hazırlıklarını yerinde inceledi. Tüm vatandaşları 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri’nde lezzet yolculuğuna davet eden Büyükkılıç, ‘Hem Kayseri’mizin insanlarını hem şehir dışından teşrif edecek kardeşlerimizi Kayseri’yi görmeye, ürünlerini tatmaya, şeflerimizin şovlarını görmeye davet ediyoruz’ dedi.

Gastronomi Günleri için hazırlıklar devam ediyor

Türkiye’nin en büyük millet bahçelerinden olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nde 4-10 Ekim günleri arasında düzenlenecek 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri lezzet avcılarını kadim kentin lezzet dolu mutfağında unutulmaz bir lezzet yolculuğuna çıkarmaya hazırlanıyor.

Bu kapsamda Başkan Büyükkılıç, Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi büyük etkinlik alanında 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri için yapılan hazırlıkları inceledi. Alanda kurulan stantları dolaşan Büyükkılıç, ilgililerden bilgi aldı.
İncelemelerinde Büyükkılıç’a, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mücahid Soyak ve daire başkanları eşlik etti.

Gastronomi Günleri için hazırlıklar devam ediyor

Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, incelemelerinin ardında açıklamalarda bulunarak, ‘Kayseri’de Gastronomi Günleri başlıyor. Yarın burada yapılacak olan açılışlar ile şeflerimizle, stantlarımızla, ürünlerimizle halkımızı buluşturmaya çalışacağız’ dedi.

Hem Kayseri’den hem de şehir dışından tüm vatandaşları Gastronomi Günleri’ne davet eden Başkan Büyükkılıç, ‘Hem Kayseri’mizin insanlarını hem şehir dışından teşrif edecek kardeşlerimizi Kayseri’yi görmeye, ürünlerini tatmaya, şeflerimizin şovlarını görmeye davet ediyoruz’ diye konuştu.

Gastronomi Günleri için hazırlıklar devam ediyor

Büyükkılıç, Gastronomi Günleri’ni heyecanla beklediklerini dile getirerek, ‘1 tona yakın sucuk döner dağıtacağımızı da vatandaşlarımıza müjdeliyoruz. Durmak yok koşmaya devam diyoruz’ ifadelerini kullandı.

4 Ekim Cuma günü saat 14.00’te açılışı yapılacak olan 2’nci Kayseri Gastronomi Günleri, lezzet dolu bir şölen sunacak.

7’nci Kayseri Kitap Fuarı’na Sayılı Günler Kaldı

11 Ekim’de de 7’nci Kayseri Kitap Fuarı’nın kapılarını açacağını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, ‘11 Ekim deyince bu defa kitap fuarı başlıyor. Yine 1 milyona yakın ziyaretçimizin olacağını umduğumuz 500’ün üzerinde yazarın ve 400’ün üzerinde yayın evinin olduğu bir ortama, şenlik anlayışı içerisinde kitap fuarımıza, özellikle gençlerimizi ve kitapsever dostlarımızı bekliyoruz’ şeklinde konuştu.

Gastronomi Günleri için hazırlıklar devam ediyor