Gastronomi Günleri'nde fiyatlar nasıl?

Kayserililer hafta sonu millet bahçesinde Gastronomi Günleri kapsamında hazırlanan etkinliklere yoğun ilgi gösterdi. Peki, etkinlik alanında fiyatlar nasıl? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Gastronomi Günleri'nde fiyatlar nasıl?

4 Ekim tarihinde Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi Etkinlik Alanında başlayan Gastronomi Günleri tüm hızıyla devam ediyor. Hafta sonu binlerce ziyaretçiyi ağırlayan etkinlik alanında çok sayıda Kayseri firması yöresel yiyecek ve içek ürün satışı gerçekleştiriyor. 

Fiyatlar nasıl?

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgili gösterilen etkinlik alanında fiyatlar ürünlerin içeriğine göre değişiklik gösteriyor ekmek arası olarak satılan ürünlerin fiyatları 100 TL ile 200 TL arasında içeceklerin fiyatları ise 10 TL ve 50 TL arasında seyrediyor. Vatandaşlar fiyatları genel olarak uygun bulurken bazı vatandaşlar fiyatların daha uygun olması gerektiği ifade etti. 

Gastronomi Günleri'nde fiyatlar nasıl?

Hangi ürünler var?

Etkinlik alanında yoğun olarak Kayseri firmaları yer almakta. Sucuk, tavuk, kahve, tatlı, hamur işi ürünleri ise en yoğun rağbet gösterilen ürünler arasında yer alıyor. Etkinlikte uluslararası lezzetlerde vatandandaşların beğenisine sunulmuş durumda. Vatandaşlar aynı zamanda belediyeler tarafından ücretsiz olarak dağıtılan yiyecek ve içeceklere yoğun ilgi gösteriyor. 

Gastronomi Günleri'nde fiyatlar nasıl?

‘Çok memnun kaldık’

Etkinlik alanına ailecek geldikleri belirten bir vatandaş şu ifadeleri kullandı ‘İlk kez geliyoruz. Çok güzel bir etkinlik açık havada olması çok daha güzel çok kalabalık fiyatlar uygun tatlı aldık 35 TL ödedik gerçekten güzel emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’ diye konuştu.