Gazeteci Azim Deniz'i çileden çıkaran doktor kim?

Gazeteci Azim Deniz sosyal medya hesabı üzerinden Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki bir doktorun odasının kapısında asılı olan alaycı yazıları görüntüledi. Hastalara yönelik hakaret olarak nitelediği söylemleri ağır eleştiren Deniz, 'Kim bu doktor?' dedirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Gazeteci Azim Deniz'i çileden çıkaran doktor kim?

Gazeteci Azim Deniz sosyal medya hesabı üzerinden Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ndeki bir doktorun odasının kapısında asılı olan ilginç ve alaycı yazıları görüntüledi. Hastalara yönelik hakaret olarak nitelediği söylemleri ağır eleştiren Deniz, 'Kim bu doktor?' dedirtti.

Gazeteci Azim Deniz'i çileden çıkaran doktor kim?

Doktorun şahsi odasının kapısında; 'Doktor bir insandır, onun da ihtiyaçları vardır', 'Kapı önünde beklemeyiniz', 'Doktor makina değildir, bu oda poliklinik değildir', 'Sessizce oturup, çağrılmayı bekleyiniz', 'Etrafınızdakilere doktorluk yapmayınız', 'Normal sıra burada uygulanmaz', 'Böyle bir niyetiniz varsa önce kendinizi tedavi ediniz, buraya gelmeyiniz', 'Bunları kabul etmeyenler işlemlerini iptal edip gidebilir', 'Çağırılarak içeri alınacaksınız', ' İçeri teker teker girilecek, içeride biri varken girilmeyecek' vb. hastalara yönelik emir kipli ifadelerin yer alması Gazeteci Deniz'i kızdırdı.

Kutsal bir görevleri var lakin karşısındaki hastalar da insan!

Deniz yaptığı X hesabı paylaşımında, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun'a çağrıda bulunarak, 'Sayın Fatih Altun hastane içerisinde gezmelisiniz' dedi. Doktorların da insan olduğunu hepimiz biliyoruz ifadelerini kullanan Deniz, 'Kutsal bir görevleri var. Hayat kurtarıyorlar. Lakin karşısındaki hastalarında insan olduğu unutulmamalıdır' ifadeleriyle bu tarz söylemlerin üstten bir üslup içerdiğini savundu.

Doktorumuza hastalarına hakaret edebileceği totem yaptırabilirim deyin

Doktorun kapısında asılı bulunan uyarı içeren ifadeleri saygısızlık olarak niteleyen Deniz; bu kadar saygısızlığı hiçbir yerde görmediğini belirtti ve Fatih Altun'a seslenerek, 'Doktorumuza istersen kapına insanlara haraket edebileceği bir totem yaptırabilirim deyin' ifadeleriyle bu tarz bir üslubun hastalara karşı hakaret boyutunda olduğu siteminde bulundu.