Gazeteciler Cemiyeti ziyaretçilerini ağırladı

Gazeteciler Cemiyeti, siyaset ve sivil toplum örgütleri içerisinden ziyaretçilerini ağırladı.

Gazeteciler Cemiyeti ziyaretçilerini ağırladı

Gazeteciler Cemiyeti'nin ilk konuğu AK Parti Kayseri milletvekili adayı Ahmet Doğan oldu.

Gerçekleşen ziyarette vatandaşlar ile buluşmaktan dolayı yoğun olduğunu ifade eden AK Parti milletvekili adayı Doğan, Gazeteciler Cemiyeti ziyaretini bu yüzden geciktirdiklerini belirterek bundan dolayı da özür diledi. Seçim süreci hakkında çalışmalarından bahseden Doğan, "Gazeteciler Cemiyeti kendimizi rahat hissettiğimiz, mutlu olduğumuz bir yer. Cemiyetimizi hem ziyaret etmek hem de teşekkürlerimizi bildirmek için buradayız. Bu gecikmiş ziyaretimizi de kabul ediniz" dedi. Açıklamalarında siyasetçilerin geç kalma huyu olduğunu öğrendiğine de dikkat çeken Doğan, "Tabi siyasi atmosferde bu pek mümkün olmuyor ama randevularda zamanında bulunmalı. Geç kalınmamalı. Ben bu konuda hassasım" ifadelerinde bulundu.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise, Cemiyet ziyaretinde gecikmiş bir durumun söz konusu olmadığını belirterek; "Sizin gibi değerli bir misafiri ağırlamaktan mutluluk duydum. Dilerim 8 Haziran sabahı dilediğiniz gibi olur" dedi.  

Gazeteciler Cemiyeti'nin ikinci ziyaretçisi ise Büro Memur-Sen Kayseri Şube Başkanı Cevdet Çetinkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri oldu.

Cemiyet Başkanı Kösedağ'ı makamında ziyaret eden Büro Memur-Sen Kayseri Şube Yönetimi basın dünyası ve Cemiyet çalışmaları hakkında bilgiler alırken Başkan Kösedağ ile Cemiyet Yönetimi’ne başarılar diledi.

Gerçekleşen ziyarette Başkan Kösedağ ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büro Memur-Sen Kayseri Şube Yönetimi'ne teşekkür etti. HABER: KAAN AKBAŞ