Gelirse çok büyük transfer olur!

Kayserispor'da gol sıkıntısı devam ediyor. İlhan Parlak'ın geri dönüşü, takımın bu sorunu çözmesine merhem olabilir. Parlak'ın geri dönme ihtimali taraftarları heyecana boğdu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de.

Gelirse çok büyük transfer olur!

Kayserispor'da, gol sıkıntısı yeni sezon öncesi endişesi verirken, taraftarın parlak fikri rüzgarın yönünü tersine çevirebilir.

Gelirse çok büyük transfer olur!

Burak Yılmaz çözüm bulamadı 

Kayserispor, yeni sezon öncesinde büyük bir gol sıkıntısı yaşıyor. Sarı-Kırmızılı takım, hazırlık maçlarında sadece 2 gol atabilmiş durumda. Samsunspor ve Ankaragücü karşısında birer gol atan Kayserispor, Göztepe maçında ise gol atamadı. Mame Thiam’ın ayrılığının ardından, yeni transfer Duckens Nazon’un beklenen performansı gösterememesi, teknik direktör Burak Yılmaz’ın işini zorlaştırıyor. Bu durum, taraftarları derinden üzüyor. Transfer yasağı yeni golcü için engel oluştururken, yeni çözüm arayışını gündeme getirdi.

Gelirse çok büyük transfer olur!

İlhan Parlak’ın geri dönüş ihtimali var mı?

Kayserispor’un yaşadığı gol sorununa çare olarak, geçtiğimiz sezon başında futbol kariyerine son veren İlhan Parlak’ın geri dönmesi ihtimali öne çıkıyor. İlhan Parlak, Kayserispor’dan davet edilmediği için futbolu bırakmıştı. Ancak transfer yasağıyla birlikte Kayserispor’un çıkış arayışı, Parlak’ın yeniden takımda yer almasını gündeme getirdi. İlhan'ın geri gelmesi için, Başkan Ali Çamlı’nın devat etmesi gerekiyor. 

Gelirse çok büyük transfer olur!

Tarih tekrar edilebilir mi?

İlhan Parlak’ın yeniden Kayserispor’a dönmesi, geçmişteki başarılarının tekrarını getirebilir. Parlak, Kayserispor’a uzun yıllar sonra geri döndüğünde, Denis Alibec, Kevin Luckassen, Anton Maglica ve Wilfried Kanga gibi oyuncuların attığı gollerin iki katını atarak takıma büyük katkı sağlamıştı. İlhan, o dönemde 9 gol atarak, 22 puana direkt katkı sağlamıştı. Efsane kaptanın attığı goller, Kayserispor'un kümede kalmasında önemli rol oynamıştı. İlhan’ın geri dönmesi, takım içindeki rekabetinde artmasına sebep olabilir. Parlak'ın gelmesi aynı zamanda Sarı-Kırmızılı takım için büyük bir transfer hamlesi olabilir.