GENÇ GÖNÜLLÜLERDEN İLGİNÇ PROJELER

Kayseri'de ve diğer bütün illerde gençler için gönüllü yapılabilecek projeler ve etkinlikler üreten 'Genç Gönüllüler Platformu' birbirinden ilginç yeni çalışmalarla hizmet vermeye devam ediyor.

GENÇ GÖNÜLLÜLERDEN İLGİNÇ PROJELER

Kayseri’de ve diğer bütün illerde gençler için gönüllü yapılabilecek projeler ve etkinlikler üreten ‘Genç Gönüllüler Platformu’ birbirinden ilginç yeni çalışmalarla hizmet vermeye devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bir projesi olan ve hizmetlerini gönüllülük esasına göre gerçekleştiren ‘Genç Gönüllüler Platformu’; “İnsanlık için sen de gönül ver!” sloganı ile yola çıktı ve her ilde ayda yüzlerce gönüllülük esasına dayanan proje ve etkinlikleri sundu. Diğer iller gibi Kayseri’de de gönüllülük esasıyla etkinlikler oluşturan, gönüllü olmak isteyen genç gönüllülerle çalışmaları yürüten platform, bu hafta da birbirinden ilginç ve faydalı etkinlikleri sürdürmeye çalışıyor.

ANADOLU’NUN KANDİLLERİ, TEMSİLCİ GENÇ…

Bu hafta ilanda bulunan ve gönüllü gençleri katılmaları için bekleyen çalışmalardan 8’i, belli sürelerle ilanda kalır ve gönüllü toplarken, bunlar içerisinden ise bazıları dikkat çekici oldu. Anadolu’nun Kandilleri; Anadolu’daki ilim ve irfan sahibi kimseleri anlatırken, Temsilci Genç ise organizasyonlarda organizasyonculara yardımcı olacak veya temsilci olmak isteyen gençlerin bulunması için hizmet veriyor. Çalışmaların diğerleri ise şu konularda gerçekleşecek; ‘Gençlik Merkezimizin yetim Bir Kardeşi Olsun’, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’, ‘Gençler Sabah Namazında Buluşuyor’, ‘Bir Şiir Bir Nefes’, ‘Sahne Sırası Sende’ ve ‘Proje Fabrikası.’ HABER: KAAN AKBAŞ