Genel Kurul öncesi Ankara'da dikkat çeken Kayserispor zirvesi yapıldı

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kulüp Başkan Vekili Nurettin Açıkalın, Teknik Direktör Burak Yılmaz ve Kapalı Kale Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ederek kulübün geleceği hakkında istişare toplantısı gerçekleştirdi. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Genel Kurul öncesi Ankara'da dikkat çeken Kayserispor zirvesi yapıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı, Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki’yi, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kapalı Kale Taraftar Derneği Başkanı, Kulüp Başkan Vekili Nurettin Açıkalın, Teknik Direktörümüz Burak Yılmaz ile Tribün Lideri Ahmet Dirgenali birlikte ziyaret etti. Ziyarette, Kayserispor'un geleceği ve kulübün durumu hakkında önemli istişarelerde bulunuldu ve geleceğe yönelik planlar konuşuldu.

MHP Kayseri milletvekili Baki Ersoy, 'Çevre,Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanımız,Kayserispor Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi,Kulüp Başkanımız Ali Çamlı,Kapalı Kale Taraftar Derneği Başkanımız,Tribün Liderimiz Ahmet Dirgenali,Kulüp Başkan Vekilimiz Nurettin Açıkalın ve Teknik Direktörümüz Burak Yılmaz ile birlikte ziyaret ederek Sevdamız Kayserispor ile ilgili istişare toplantısı yaptık.
Sayın Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz. Sevdamız Kayseri, Sevdamız Kayserispor' ifadelerini kullandı. 

Bakan Özhaseki'ye teşekkür edildi

Kayserispor heyeti, Bakan Özhaseki'ye kulübe gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Bakan Özhaseki de Kayserispor'a olan desteği sürdüreceklerini belirterek, ziyaretten duyduğu memnunuiyeti dile getirdi. 9 Haziran Pazar günü yapılacak olan Genel Kurul'da Bakın Özhaseki'nin de katılması bekleniyor.