Gergerlioğlu polis katili için konuştu – Baki Ersoy büyük tepki gösterdi!

Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi'nde çıkan çatışmada, polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu. Şehit Yılmaz'ın katilinin adliyeye sevki sırasında siyah çöp poşeti giydirilerek Hayvan Durum İzleme aracına bindirilmesine Gergerlioğlu paylaşım da bulunarak tepki gösterirken, Baki Ersoy Gergerlioğlu'na sert çıktı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Gergerlioğlu polis katili için konuştu – Baki Ersoy büyük tepki gösterdi!

Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi'nde çıkan çatışmada, polis memuru Şeyda Yılmaz şehit oldu. Şehit Yılmaz’ın katilinin adliyeye sevki sırasında siyah çöp poşeti giydirilerek Hayvan Durum İzleme aracına bindirilmesine DEM Partisi Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu paylaşım da bulunarak tepki gösterirken, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise Gergerlioğlu’na sert çıktı.

Dün gece Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü Dudullu Polis Merkezi Amirliği ekipleri, daha önce 'motosiklet hırsızlığı' suçundan yakalanan ve firar eden zanlıyı yakalamak için çalışma yaptı. Yapılan çalışmada Y.E.Ç. Ihlamurkuyu Mahallesinde yakalandı. Şüpheli ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Yaşanan arbede şüphelinin açtığı ateş sonucu Polis Memuru Şeyda Yılmaz, başından ağır yaralandı. Acil olarak ameliyata alınan Yılmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Ümraniye'de polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden saldırgan adliyeye sevk edildi. Sevk sırasında polisler tarafından siyah çöp poşeti giydirilen saldırganı iki kadın polis Hayvan Durum İzleme Amirliğine bağlı hayvan taşıma aracına götürdü.

Gergerlioğlu tepki gösterdi, Ersoy sert çıktı!

DEM Partisi Kocaeli milletvekili Ömer Faruk Berberlioğlu, polislerin katil zanlısına çöp poşeti giydirmesine yaptığı sosyal medya paylaşımı ile tepki gösterdi. Gergerlioğlu paylaşımında, 'Polisi öldüren katile lanet olsun, onu hayvan koruma arabasıyla çöp poşetine koyup götüren polise bu emri veren amire de yazıklar olsun!!! Cezayı vermenin polise ait olmadığını bu toplum ne zaman anlayacak, ayırt edecek yahu!?’ ifadelerine yer verdi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise Gergerlioğlu’nun paylaşımını alıntılayarak, ‘Bence torbanın rengi sarı içindeki de leş olmalıydı..! Polis katilisever @gergerlioğluof’ ifadeleri ile tepkisini gösterdi.

Gergerlioğlu polis katili için konuştu – Baki Ersoy büyük tepki gösterdi!