Gesi ve Erkilet'e müjdeli haber!

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Kamu Sen' in düzenlemiş olduğu Konak Restorant'taki toplantıda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 100 il 1000 ilçe çağrısı kapsamında Gesi ve Erkilet'in ilçe olması konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Gesi ve Erkilet'e müjdeli haber!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 100 il 1000 ilçe'yi işaret ettiği çağrısı kapsamında Gesi ve Erkilet’in ilçe olması konusundaki çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Türkav Genel Başkanı Ebubekir Korkmaz, Türkiye Kamu Sen İl Başkanı Muzaffer Pala ve Kamusen'e bağlı sendika başkanlarının katıldığı Konak Restorant'taki toplantıda konuşan Özdemir, TBMM’nin çalışmalarına başlamasının ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ile Kayseri’nin talep ve sorunlarını TBMM Gündemine taşımaya başladıkları belirterek, 31 soru önergesi verdiklerini belirtti. 

Gesi ve Erkilet'i sevindirecek açıklama geldi!Özdemir, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 18 Mart 2018 tarihinde MHP'nin 12'nci Olağan Büyük Kurultayı'nda vurguladığı '100 il 1000 ilçe' çalışmalarının Cumhur İttifakı olarak sürdürüldüğünü ifade ederek "Geride bıraktığımız kurban bayramından sonra yaptığımız açıklamada Kayseri'nin bu kapsamda yani yeni ilçelerin kurulup kurulamayacağıyla alakalı bir ihtiyacın olup olmadığına ilişkin konunun tartışılması ve Kayseri nazarında değerlendirilmesinin faydalı olduğunu gündeme getirdik.

Bazı hemşehrilerimizin nazarında büyük bir talep ile karşılandığını gördük bir yandan da gelinen aşamada hem Gesi hem de Erkilet'te yaşayanların yüksek bir talebinin olduğu bu taleplerle alakalı muhtarlarla vatandaşlarımızın zaman zaman hem Milliyetçi Hareket Partisi'ne hem de Cumhur İttifakı'nda beraber olduğumuz Ak Parti'ye iletildiğini biliyoruz. Bu anlamda da mhp olarak bu 2 çalışmayı yürrütüğümüzü ifade ederim.  Bu 2 çalışma amacına nasıl ulaşır? Önümüzdeki günlerde yaşanan gelişmelere bağlı ilgili kuruluşlarımız konuyla iligili çalışmalarını yürütüyor. Milliyetçi hareket partisi Gesi ve Erkilet'in ilçe olma konusunda önerisini çok geçmiş dönemlerde sunmuştu.

Fotoğraf Muhabiri: Ecem Yaman