Gidenler İsyan Ediyor - Merkezde Kilosu 800 TL Olan Sucuk Erciyes'te Bakın Kaç TL?

Kentte birçok ürüne zam gelirken, ürünlerin bölgeden bölgeye farklı fiyata satılması da vatandaşları şaşırtıyor. Merkezde kilosu 800 TL olan sucuk, Erciyes'te sucuk ekmek olarak bakın kaç TL'ye satılıyor? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Gidenler İsyan Ediyor - Merkezde Kilosu 800 TL Olan Sucuk Erciyes'te Bakın Kaç TL?

Kentte birçok ürüne zam gelirken, ürünlerin bölgeden bölgeye farklı fiyata satılması da vatandaşları şaşırtıyor. Merkezde kilosu 800 TL olan sucuğun, Erciyes’te sucuk ekmek olarak satıldığı fiyat görenleri şaşırttı. 

Erciyes, Kayseri’de kış sezonunun gözdesi olarak bilinse de yaz sezonunda da oldukça fazla ziyaretçi kabul ediyor. Merkezde sıcak havalardan bunalan vatandaşlar, soluğu Erciyes Tekir Yaylası’nda alıyor. Sezonun dışında da yerli turistler için Erciyes’e giderek hava almak aktivite olarak sayılıyor. Yaz dönemi Tekir Yaylası’nda açılan kamp alanına da rağbet oldukça fazla. Yaz aylarında Nevşehir’i gezmek isteyen turistlerin Kayseri üzerinden geçmesi de Erciyes’e olan ilgiyi artırıyor.

Erciyes’i ziyaret eden yerli ve yabancı turistler, Kayseri’nin ünlü lezzeti sucuk ekmeği tatmadan gitmek istemiyor. Erciyes’te sucuk ekmek alanında hizmet veren firmalar talepten kış aylarında oldukça memnunlar fakat yaz aylarında bu hizmetin azaldığını ifade ediyorlar.

Sucuk Ekmek Fiyatları Şaşırttı!

Erciyes’e dün serinlemek için giden bir aile, WhatsApp ihbar hattımıza sucuk ekmek yediklerini belirterek, ödedikleri fişi gönderdi. Aile fiyatlardan oldukça şaşkın olduğunu dile getirerek, '2 aile sucuk ekmek yiyelim dedik. Ödemeye gittiğimizde fiyatı görünce çok şaşırdık. Sadece sucuk ekmek için 2 bin 250 TL ödedik. Bu fiyata kaç kilo sucuk alırdık' ifadeleri ile fiyatlara sitem ettiler.

Gidenler İsyan Ediyor - Merkezde Kilosu 800 TL Olan Sucuk Erciyes'te Bakın Kaç TL?