Gökhan Sazdağı ikisinden de iyi - Spor haberleri

Kayserispor kaptanı Gökhan Sazdağı'nın A Milli Takıma davet edilmemesine tepkiler gelmeye devam ediyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Gökhan Sazdağı'nın A Milli Takım'da olması gerektiğini savunuyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde.,

Gökhan Sazdağı ikisinden de iyi - Spor haberleri

A Milli Takım, İzlanda karşısında 4-2'lik skorla galip geldi. Ancak bu maçta Ay-Yıldızlı takımda kaleci Uğurcan Çakır ve sağ bek pozisyonlarında oynayan oyuncuların yetersizlikler dikkatlerden kaçmadı.

Kayserispor’un tecrübeli kaptanı Gökhan Sazdağı’nın A Milli Takıma davet edilmemesine tepkiler devam ediyor. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, hem Gökhan Sazdağı hem de kaleci Bilal Bayazıt’ın A Milli Takım’da olması gerektiğini savunuyor. A Milli Takımda sağ bekte görev alan Zeki Çelik ve Mert Müldür’ün performanslarının yetersizliği sonrasında, Gökhan Sazdağı’nın ismi yeniden gündeme geldi.

Gökhan Sazdağı ikisinden de iyi - Spor haberleri

Gökhan Sazdağı neden Milli Takımda yok?

Hem savunma hem de hücumda iki yönlü oyunuyla yüksek teknik kapasitesiyle dikkat çeken Gökhan Sazdağı, kariyerinin en verimli dönemlerinden birini yaşıyor. Taraftarlar, “Gökhan Sazdağı neden A Milli Takıma davet edilmiyor? Eğer bu oyuncu çağrılmıyorsa, sözün bittiği yer burasıdır. Gökhan, hem Mert Müldür’den hem de Zeki Çelik’ten daha iyi bir oyuncu. Vincenzo Montella, Gökhan’ı çağırması için illaki İstanbul takımlarında mı oynaması gerekiyor?” şeklinde tepkilerini dile getirdi.

Gökhan Sazdağı ikisinden de iyi - Spor haberleri

Uğurcan'ı gören yine 'Bilal Bayazıt' dedi

Gökhan Sazdağı’nın yanı sıra, A Milli Takım için sürekli adı geçen fakat bir türlü davet edilmeyen Kayserispor kalecisi Bilal Bayazıt da gündeme geldi. Uğurcan Çakır’ın yaptığı hataların ardından, Kayserili sporseverler, “Uğurcan Çakır kendi takımında iyi oynamıyor, ancak A Milli Takım kalesinde yer buluyor. Süper Lig'in açık ara en iyi yerli kalecisi olan Bilal Bayazıt'ın Kayserispor'daki performansı neden görmezden geliniyor? Gökhan ve Bilal’in A Milli Takıma davet edilmesi artık kaçınılmazdır” ifadeleriyle tepkilerini sürdürdüler.