Gökhan Sazdağı Yunanistan'da!

Kayserispor'un başarılı futbolcusu Gökhan Sazdağı, yorucu geçen sezonun ardından Yunanistan'da tatile çıktı. Adı Galatasaray ile anılan Gökhan Sazdağı'nın sözleşmesi ne durumda? Gökhan, Sarı-kırmızılı takımda devam edecek mi? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Gökhan Sazdağı Yunanistan'da!

Kayserispor’un başarılı futbolcusu Gökhan Sazdağı, uzun ve yorucu geçen sezonun ardından ailesiyle birlikte kafa dinliyor.

Adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray ile anılan Gökhan’ın gelecek planları arasında neler bulunuyor? Kayserispor taraftarları yıldız futbolcunun sosyal medya paylaşımlarını yakından takip ediyor. Tatil için Yunanistan'ı tercih eden Gökhan, sezon boyunca gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Özellikle sağ bek pozisyonlarında sergilediği oyunla taraftarın gözdesi olmuştu. Kayseri'yi ve Kayserispor'u sevdiğini her fırsatta dile getiren Gökhan, yorucu bir sezonun ardından ailesiyle birlikte Yunanistan'da stres atıyor. Yunanistan'ın tarihi ve turistik yerlerinde vakit geçiren Gökhan, sosyal medya hesaplarından da takipçileriyle bu anları paylaşıyor. 

Gökhan Sazdağı Yunanistan'da!

Sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Gökhan, tatil olarak Türkiye dışını tercih etmesi ‘Gökhan Kayserispor’dan ayrılıyor mu?’ sorusunu akıllara getirse de tecrübeli futbolcunun Kayserispor ile olan sözleşmesi devam ediyor. Boluspor’dan Sarı-Kırmızılı takıma transfer olan Gökhan, 3 yıl içinde takımın en iyi gelişim gösteren oyuncularından biri oldu. sözleşmesi 2025 yılına kadar devam eden Gökhan Sazdağı, "Kayserispor benim için büyük bir aile. Burada olmak ve bu şehirde hizmet etmek büyük gurur kaynağı. Burada bulunduğum süre içinde elimden gelenin en iyisini vermeye devam edeceğim" dedi. Kayserispor taraftarları da sosyal medya üzerinden yakından takip ediyor.

Gökhan Sazdağı Yunanistan'da!

Onur Bulut Gökhan’ın dönüm noktası oldu

Geçtiğimiz sezon devre arasında Onur Bulut'un Beşiktaş'a transferinin ardından sağ beke geçen Gökhan, bu mevkide Türkiye'nin en iyileri arasına girdi. Yüksek teknik kapasitesiyle dikkat çeken Gökhan, yeni sezonda Kayserispor taraftarlarına iyi bir takım izlemeyi istediklerini belirtti.