Gönüllü Kuruluşlar TUSAŞ saldırısını kınadı!

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısının ardından kınama mesajı yayımladı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Gönüllü Kuruluşlar TUSAŞ saldırısını kınadı!

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları Derneği, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketinin (TUSAŞ) Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısının ardından kınama mesajı yayımladı. Açıklamada, 'Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak millet ve devlet bütünlüğümüze yönelik olarak Değerlendirdiğimiz, tamamen ülke ve millet düşmanlarının organize ettiği düşündüğümüz menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz.' denildi.

Siyasette normalleşme çalışmalarının hız kazandığı, Türkiye'de milli birlik ve kardeşliğin güçlendirilmeye çalışıldığı, ülkede muhtemel dış saldırılara karşı tedbirlerin görüşüldüğü ortamda Ankara’da, Kahramankazan ilçesi yakınlarındaki TUSAŞ tesislerine terör saldırısı gerçekleştirildiği belirtildi.

Yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi, 'Uluslararası istihbarat örgütlerinin parmağı olduğu muhtemel menfur saldırıda şu ana kadar gelen bilgilere göre 5 görevlimiz şehit oldu, 22 kişi de yaralandı. Yaralıların bir kısmının ağır yaralı olduğu haberi kamuoyuna yansıdı.

Kayseri Gönüllü Kültür Kuruluşları olarak millet ve devlet bütünlüğümüze yönelik olarak Değerlendirdiğimiz, tamamen ülke ve millet düşmanlarının organize ettiği düşündüğümüz menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize baş sağlığı diliyoruz.

Menfur saldırının aydınlatılması ve faillerinin bulunup adalete teslim edilmesi için ilgili kurumları göreve davet ediyoruz.'