Görenler derin bir ah çekiyor! Kayserispor haberleri

Kayserispor, hem ekonomik hem de sportif olarak zorlu bir sezon geçiriyor. Sarı-Kırmızılılar, son 9 maçtır galibiyet alamazken, geçmişte elde ettiği başarılarla yeniden gündeme geldi. Kayserispor, bundan tam 7 yıl önce 30 Eylül tarihinde Marius Sumudica yönetiminde Süper Lig'de büyük başarı göstermişti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Görenler derin bir ah çekiyor! Kayserispor haberleri

Kayserispor, hem ekonomik hem de sportif olarak tarihinin en zorlu sezonunu yaşıyor. Sarı-Kırmızılı takım, 9 resmi maçtır 3 puanla tanışamamanın moral bozukluğunu yaşıyor. Temliklerden dolayı ise de maddi zorluklarla boğuşuyor.

7. hafta zirve ortağı olmuştu

Bir zamanlar Süper Lig’de rakip tanımayan hem içerde hem de deplasmanda rakiplerine büyük korku yaşatan Kayserispor, yeniden eski günlerine dönmek istiyor. Burak yılmaz yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, bundan tam 7 yıl önce zirveye damgasını vurmuştu. Kayserispor, 7 maçta 14 puan toplayarak, maç fazlalığıyla 2. basamakta yer almıştı. Sarı-Kırmızılı takımın 7 yıl önceki bu başarısını gören Kayserispor taraftarları ‘Vay be, nereden nereye, İnşallah eski günlerimize döneriz’ yorumları yaptı.

Görenler derin bir ah çekiyor! Kayserispor haberleri

Kayserispor'da Marius Sumucida büyük başarı elde etmişti

Kayserispor'u 2017-2018 sezonunda teknik direktör Marius Șumudica çalıştırıyordu. Rumen teknik adam, Haziran 2017'de Kayserispor'un başına geçmiş ve 2017-2018 sezonunda görevini tamamlamıştı. Rumen teknik adam sezonun son haftasında Beşiktaş’ın simgesi Kartal pençesi yaparak büyük tepki alarak, sezonun bitimine 1 hafta kala Sarı-Kırmızılı kulüpten ayrılmıştı. Kayserispor, Sumudica yönetiminde Süper Lig'deki performansı ile büyük başarı göstermiş ve o sezonu 44 puanla 9. basamakta bitirmişti.

Görenler derin bir ah çekiyor! Kayserispor haberleri