Görenler hayret etti! Cumhuriyet Meydanı boş kaldı

Geçtiğimiz hafta Kayseri'de hava sıcaklıklarının belirgin bir şekilde düşmesiyle Cumhuriyet Meydanı boş kaldı. Özellikle emeklilerin akın ettiği meydan adeta ıssız bir yer haline geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Görenler hayret etti!  Cumhuriyet Meydanı boş kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz hafta Kayseri’de hava sıcaklıklarının belirgin bir şekilde düştü. Özellikle Cumhuriyet Meydanı, emeklilerin günlerinin büyük bir kısmını keyifle geçirdiği bir mekân haline gelmişti. Ancak havaların soğuması, meydandaki bu hareketliliği büyük ölçüde azalttı ve meydanı boş kaldı.

Görenler hayret etti!  Cumhuriyet Meydanı boş kaldı

Yaz aylarında Kayseri’nin en canlı yeriydi

Yaz aylarında, Kayseri Cumhuriyet Meydanı, emeklilerin bir araya gelerek sohbet ettikleri, çay içip birbirleriyle vakit geçirdikleri sosyal bir alan olarak dikkat çekiyordu. Emekliler, burada uzun banklarda oturuyordu.

Meydan sessizliğe büründü

Ancak, geçtiğimiz hafta hava sıcaklıklarının aniden 10-15 derece düşmesi, meydandaki atmosferi oldukça etkiledi. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde hissedilir hale gelen soğuk hava, emeklilerin açık alanda vakit geçirmelerini zorlaştırdı. Daha önce kalabalık olan meydan, soğuk havanın etkisiyle sessizliğe büründü.
Daha önce bazı vatandaşlar, emeklilerin uzun süre banklarda oturmasından rahatsızlık duyduklarını belirterek, oturakların meydandan kaldırılmasını talep etmişti.