Görüntüler Kayseri'den... Akşam vakti bir başka güzel!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde, 1 milyon 260 bin metrekarelik alana yapılarak Kayseri'ye kazandırılan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nin akşam vaktindeki farklı ambiyansı dikkatleri çekiyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Görüntüler Kayseri'den... Akşam vakti bir başka güzel!

Türkiye’deki en büyük ve kapsamlı millet bahçelerinden Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, Cumhuriyet’in 100’üncü yılında hizmete girdi.

Yaklaşık 1 milyon 260 bin metrekarelik alana sahip olan bu millet bahçesinin 1 milyon metrekaresinde ise yeşil alanı bulunuyor. Açıldığı günden bu yana binlerce ziyaretçiyi ağırlayan, 27-29 Ekim tarihlerin arasında ise Gastronomi Günleri'ne ev sahipliği yapan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi, her geçen gün ziyaretçi sayısını arttırıyor.

Son olarak Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç sosyal medya hesaplarından Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi'nin akşam vaktindeki görüntülerini paylaştı.

'Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ışıl ışıl.. ' notuyla paylaşılan videoda, millet bahçesinin akşam vaktindeki görüntüleri yayınlandı. 

Akşam karanlığında ışıklarıyla birlikte bambaşka bir görüntüye bürünen millet bahçesinin drone görüntüsü izleyenleri mest etti.