- Haberler
- Güncel
- Görüntüler Konya'dan - Kayseri'de de şubesi bulunan ünlü dönercinin şok görüntüleri!
Görüntüler Konya'dan - Kayseri'de de şubesi bulunan ünlü dönercinin şok görüntüleri!
Türkiye'nin dört bir yanında şubesi bulunan ünlü dönercinin şok eden görüntüleri Konya'dan geldi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…
Türkiye’nin dört bir yanında şubesi bulunan ünlü dönerci Konya’dan gelen şok eden görüntülerle gündeme geldi.
Türkiye’nin farklı illerinde şubeleri bulunan Öncü döner Konya’dan gelen görüntülerle gündeme geldi. Sosyal medya kanallarında gündem olan görüntülerde, işletme personelinin pişmiş dönerin üzerine çiğ tavuklardan takviye yaptığı yer alıyor. Konu ile ilgili sosyal medyada insanlar ikiye ayrıldı. Bir grup insan bunun her yerde yapıldığını ifade ederken, bir grup insan da Valiliğe şikayette bulundu.
İnsanlar ikiye ayrıldı
Sosyal medyada videonun altına yorumlar yağdı. Yorumlarda bunun her yerde yapıldığını ifade edenlerle, insan sağlığı böyle tehlikeye atılıyor diyenler arasında tartışmalar yaşandı.
İşte o yorumlar;
‘Görünen yerde çiğ et takan görünmeyen yerde o dönere ne yapar siz düşünün?’
'Birçok insan ne var bunda ne olacak ki yazmış. Pişmiş etin üstüne çiğ et koyup pişirmeye çalışmak özellikle Salmonella, Campylobacter vb. gibi bakterilerin çoğalmasına veya üremesine sebep oluyor. Bu bakterilerde insanlar için ölümcül olabiliyor. Araştırın lütfen!'
‘Demek ki hepsi yapıyor. Son zamanlarda bu tür haberlerle çok karşılaşıyoruz.’
‘Bu durumun aynısına Florya şubesinde denk geldim, kendi sitelerinde şikayeti mi belirttim ve ertesi gün bölge müdürleri tarafından arandım. Takip edeceklerini söylediler. Demek ki tüm şubelerde bu şekilde yapıyorlar. Yazık!’
‘Zaten yediğimiz şeyler harbi tavuk mu yada harbiden et mi belli değil bide, kanser olmamız garanti olsun diye pişmiş etin üstüne et takıyolar, bizler bu Türkiye simülasyonunda bu yaşımıza kadar hayatta kaldığımız için bile ödülü hak ediyoruz bence.’
Diğer yorumlar ise şöyle;
‘Bilmiyorum ama bilmek için usta olmaya gerek yok sanırım; üstteki pişerken alttan kesmeye ve servise devam eder bunu da yoğun yerler zaman kazanmak için ve biterse müşteriyi geri çevirmemek için yapar diye düşünüyorum. Abes bir şey yok bence’
‘Konudan bağımsız hedef göstermeye devam etmekten utanmıyor musun? Yanlış anlaşılmasın bu video tekelinde söylemiyorum genel olarak söylüyorum sürekli kişileri ya da firmaları hedef gösteriyorsun amacın nedir?’
‘Bunu her yerde öyle yapıyorlar ki neden şaşırıyorsunuz?’
‘Dönercilerin yüzde 94,16’sı bunu yapıyor zaten ve gayet normalmiş gibi yapıyorlar?’
Kaynak: denetle.com