Gözaltına alınmıştı - Zafer Partisi'nde yeni gelişme!

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya'nın göz altına alınmıştı. Zafer Partisinde yeni bir gelişme yaşandı. Ümit Özdağ'ın duyurduğu o haber bakın ne? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Gözaltına alınmıştı - Zafer Partisi'nde yeni gelişme!

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya'nın göz altına alınmıştı. Zafer Partisinde yeni bir gelişme yaşandı.

Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya, sosyal medya paylaşımları nedeniyle gözaltına alınmıştı. Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenilen Demirkaya, ifadesi alınmak üzere Ankara’ya götürüldü. Demirkaya’nın 'halkın bir kesimini aşağılamak', ve 'sırf halk arasında endişe, korku veya panik oluşturmak saikiyle, ülkenin iç ve dış güvenliği, kamu düzeni ve genel sağlığı ile ilgili gerçeğe aykırı bir bilgiyi, kamu barışını bozmaya elverişli şekilde alenen yaymak' suçlarından gözaltına alındığı belirtildi. Demirkaya’nın evinde arama yapan ekipler, dijital materyallere de el koymuştu. Bu haber üzerine Demirkaya'ya sosyal medya üzerinden destek mesajları gelmişti.

Ümit Özdağ yaptığı sosyal medya paylaşımı ile Zafer Partisinde yaşanan yeni gelişmeyi duyurdu. Yaptığı paylaşımda; Zafer Partisi Kayseri İl Başkanı Hacı Ali Demirkaya ve Samandağı eski ilçe başkanımız Suphi Yıldız adli kontrol şartı ile serbest bırakıldılar diyerek, bu süreçte bize destek veren TBB Başkanına, Ankara Baro Başkanına ve Kayseri Baro başkanına Zafer Partisi adına teşekkürlerimi sunarım dedi. Arkadaşlarımızın tek suçu Türk olmak, Türk olduğunu bilmek, Türkiye’nin örtülü işgaline karşı çıkmak diyen Özdağ  Atatürk’ün izinde ailemizi ve vatanımızı ölünceye dek savunacağız diyerek sözlerini bitirdi.