Gözbaşı'nın ziyareti ne anlama geliyor?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın istifa açıklaması ve Onur Gözbaşı'nın sürpriz ziyareti gizemini koruyor. Bu ziyarette neler konuşuldu? Ziyaret, kulüpteki gerginliğin azalmasına neden oldu. Eski Başkan Berna Gözbaşı'nın geri dönüş ihtimali ne durumda?

Gözbaşı'nın ziyareti ne anlama geliyor?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Sivasspor maçı sonrası istifasını duyurmasının ardından 22 Ağustos'ta basın karşısına çıktı ve geçmiş dönemde yapılan hatalı transferler üzerine dikkat çekti.

Toplantının ilerleyen dakikalarında, eski Başkan Berna Gözbaşı’nın kardeşi Onur Gözbaşı da Kayserispor tesislerine gelerek Çamlı ile el sıkıştı. Bu ziyaret, “Kayserispor'da anlaşma sinyalleri mi veriliyor? Çamlı ve Gözbaşı neden el sıkıştı?” sorularını gündeme getirdi.

Gözbaşı'nın ziyareti ne anlama geliyor?

Çamlı ile Gözbaşı neler konuştu?

Ali Çamlı’nın basın toplantısı sırasında gerçekleşen bu sürpriz ziyaret, Kayserispor camiasında çok konuşuldu. Eski Başkan Berna Gözbaşı’nın kardeşi Onur Gözbaşı’nın toplantıya katılarak Çamlı ile tokalaşması, kulüp içerisindeki gerginliği azalttı mı?. Toplantının ardından yapılan açıklamalar, kulüpteki sorunların çözülebileceği yönünde kanaat uyandırdı. Ancak, toplantı sonrası neler konuşulduğuna dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Gözbaşı'nın ziyareti ne anlama geliyor?

Onur Gözbaşı: Burayla ilgili ne sıkıntı varsa halledilir

Ali Çamlı, yeni dönemde başkanlık için aday olmayacağını net bir şekilde açıkladı. Onur Gözbaşı ise yaşanan sıkıntıların çözülebileceğine dair olumlu mesajlar vererek, “Burayla ilgili ne sıkıntı varsa halledilir, yine şehrin menfaatine çözülecektir. Biz birlikte emek verdik. Basın ve başkaları tarafından bu durumun yanlış yorumlanmaması gerektiğini belirtmek isterim. Ben buraya tesadüfen geldim” dedi.Gözbaşı'nın yakın çevresine, iddiaların abartı olmasına karşı tesisi ziyaret ettiğini söylediği öğrenildi.

Gözbaşı'nın ziyareti ne anlama geliyor?

Berna Gözbaşı dönüş sinyali vermişti

Kayserispor'a gönül veren taraftarlar, bu gelişmelerin ardından hangi adımların atılacağını merak ediyor. Berna Gözbaşı'nın, 'Gerekirse dönerim' açıklaması umut veren bir açıklama olarak dikkat çekti. Önümüzdeki günlerde neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.