Gözler Ankara'da - Fatih Üzüm neden yok?

AK Parti Kayseri'de seçimlerden önce İl Başkanlığı'na getirilen Fatih Üzüm'ün, genel merkezin desteğiyle bu görevini sürdürmesine karar verildi. Ankara'da gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısında gözler Fatih Üzüm'ü aradı. Üzüm İl Başkanları toplantısına neden katılım sağlamadı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Gözler Ankara'da - Fatih Üzüm neden yok?

AK Parti Kayseri'de seçimlerden önce İl Başkanlığı’na getirilen Fatih Üzüm'ün, genel merkezin desteğiyle bu görevini sürdürmesine karar verildi. Ankara'da gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısında gözler Fatih Üzüm'ü aradı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, il ve ilçe teşkilatları için yenilemeye işaret etmiş, yapılacak kongrelerde partiyi daha da ileriye taşıyacak isimler üzerinde durulması gerektiğini söylemişti. Erdoğan’ın talimatı üzerine AK Parti Kayseri'de il ve ilçe kongrelerinin Ekim ayı içerisinde tamamlanması kararlaştırıldı. 

AK Parti’de seçimlerden önce İl Başkanlığı’na getirilen Fatih Üzüm'ün, genel merkezin desteğiyle bu görevini sürdürmesine karar verildi. Üzüm, kongre ve yönetim oluşturma çalışmalarına başlayarak, partililerin çok büyük bölümü tarafından yeniden başkan olması talep edildi. 

İl Başkanları Toplantısına katılamadı!

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm Ankara'da gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısına katılım sağlayamadı. AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm Ankara'da gerçekleştirilen İl Başkanları toplantısına evinde geçirdiği kaza sebebiyle katılamadı. Önceki gün evinde bulunan merdivenlerden düşen Üzüm'ün kolunda incinme meydana geldi. Geçirdiği kaza sonucu Ankara'da gerçekleşen İl Başkanları toplantısına katılamayan Üzüm'ün tedavisi sürdüğü öğrenildi.