Gözler onu aradı! Kayserispor'dan ayrıldı mı?

Kayserispor, teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başladı. Hari Vukas, Kayserispor'dan ayrıldı mı? Burak Yılmaz'ın ekibine hangi isimler dahil oldu? Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Gözler onu aradı! Kayserispor'dan ayrıldı mı?

Kayserispor’da futbolcular, teknik direktör Burak Yılmaz yönetiminde ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz sezon Yılmaz’ın yardımcılığını yapan Hari Vukas’ın akıbeti merak konusu olurken, Hırvat çalıştırıcının yeni sezonda Sarı-Kırmızılı takımda yer almayacağı öğrenildi.

Gözler onu aradı! Kayserispor'dan ayrıldı mı?

Hari Vukas’ın Türkiye macerası sona mı erdi?

Sarı-Kırmızılı kulüpten henüz resmi bir açıklama yapılmamasına rağmen, Vukas’ın Kayserispor'daki görevine devam etmeyeceği bilgisi alındı. Vukas, Türkiye’de ilk olarak Karabükspor’da, ardından Galatasaray ve Beşiktaş’ta çalıştıktan sonra Kayserispor’a katılmıştı. Tecrübeli isim, yeni sezonda Sarı-Kırmızılı ekipte görev almayacak.Hırvat çalıştırıcının Türkiye'den başka bir kulüpte görüşme halinde olduğu ileri sürüldü. Yeni sezonda teknik kadroda değişiklikler yapıldı.

Gözler onu aradı! Kayserispor'dan ayrıldı mı?

Burak Yılmaz’ın teknik ekibinde ise şu isimler yer alacak:

Serhat Sütlü - Teknik Direktör Yardımcısı
Erkan Ferin - Yardımcı Antrenör
Hüseyin Çayır - Yardımcı Antrenör
Anıl Demirci - Analiz Antrenörü
Mehmet Bölükbaşı - Kaleci Antrenörü
Erdi Arslan - Atletik Performans Antrenörü
Mustafa Cebel Torun - Atletik Performans Antrenörü
Futbolcuların Kampa Katılımı Bekleniyor

İzinli olan futbolcuların da önümüzdeki günlerde Kayseri’ye gelerek kampa katılması bekleniyor. Teknik direktör Burak Yılmaz, yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Kayserispor, bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.