Göztepe'den Kayserispor'a... Spor Haberleri - Ks

Geçtiğimiz sezon Göztepe'nin şampiyonluğunda teknik ekipte yer alan Süleyman Emre Üstün, artık Kayserispor'da mesai yapacak. Süleyman Emre Üstün, Sinan Kaloğlu'nun teknik ekibinde yer aldı. Üstün'ün yanı sıra Ömer Kalebayır ve Mustafa Cebel Torun da Sarı-Kırmızılı ekipte yer alıyor.

Göztepe'den Kayserispor'a... Spor Haberleri - Ks

Kayserispor’da Sinan Kaloğlu’nun teknik ekibinde yeni isimler yer alıyor. Sarı-Kırmızılı takımın teknik ekibine yeni isimler katıldı. Kaloğlu, bazı isimlerle ilk kez çalışacak. Sarı-Kırmızılı takım, geçtiğimiz sezon Göztepe'de analizci olarak görev yapan Süleyman Emre Üstün’ü kadrosuna dahil etti. Üstün, genç jenerasyonun öne çıkan isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor. Kayserispor'un başarısı için mesai yapacak olan Üstün, geçtiğimiz sezon TFF 1. Lig’de şampiyon olan Göztepe’nin teknik ekibinde yer almıştı. Üstün, kariyerine 1 Şubat 2023'te başlamıştı.

Göztepe'den Kayserispor'a... Spor Haberleri - Ks

Sinan Kaloğlu’nun teknik ekibinde atletik performansçılar kimler?

Kayserispor’da Sinan Kaloğlu'nun teknik ekibinde dikkat çeken diğer isimler de yer aldı. Atletik Performans Antrenörü Ömer Kalebayır, Sakaryaspor’dan Kayserispor’a transfer oldu. Kalebayır'ın yanı sıra, takımın diğer Atletik Performans Antrenörü Mustafa Cebel Torun oldu. torun, sezon başında Burak Yılmaz’ın ekibinde yer almıştı.