Göztepe'nin gözü Kayserispor'da!

Süper Lig'in yeni temsilcisi Göztepe, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Kırmızılı takım, renktaşı Kayserispor'dan Anthony Uzodomma'yı gözüne kestirdi. İzmir ekibi, Nuckens Nazon ile de ilgilenmişti. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Göztepe'nin gözü Kayserispor'da!

Süper Lig’e yeniden dönen İzmir temsilcisi Göztepe, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İki yıllık aranın ardından Süper Lig’e dönen Göztepe, Kayserispor’un genç futbolcusu Anthony Uzodomma’yı kadrosuna katmayı hedefliyor. Kayserispor'da Anthony Uzodomma'nın durumu belli değil. 25 yaşındaki genç futbolcu, Kayserispor’a Agali Futbol Akademisi’nden transfer olmuştu. Geçtiğimiz sezon önemli bir sakatlık geçiren Uzodomma, teknik direktör Çağdaş Atan’ın sağ bekte ısrarla şans tanıdığı bir isimdi. Sözleşmesi Kayserispor'da sona eren Uzodomma, sezon başı kampına da katılmadı. Nijeryalının durumu taraftarlar tarafından merak ediliyor.

Göztepe'nin gözü Kayserispor'da!

Göztepe Nuckens Nazon ile de ilgilenmişti

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e çıkma başarısı gösteren Göztepe, sezon bitiminde Nuckens Nazon ile de ilgilenmişti. İzmir ekibi, Süper Lig’de kalıcı olabilmek için kadrosunu güçlendirmek istiyor. Bu hedef doğrultusunda kadrosuna önemli isimler katan Göztepe, savunma hattını Anthony Uzodomma ile güçlendirmeyi amaçlıyor.

Göztepe, Nazım Sangare, Koray Günter, Djalma Silva, Isaac Solet'i transfer etmişti.