Güldür Güldür'ün başarılı oyuncusu bu işe girince parasını batırdı

Ünlü oyuncu Alper Kul, ceviz yatırımında umduğunu bulamadığını itiraf etti. Güldür Güldür Show'daki başarısıyla tanınan Kul, Melis İşiten'in sunduğu 'Zaten Şov' programında, başarısız bir yatırım anısını paylaşırken 'Ceviz' yanıtını verdi. Esprili bir dille bu işin bir gün tutacağını söyleyen Kul, Türkiye'deki üretici sorunlarına da dikkat çekti.

Güldür Güldür'ün başarılı oyuncusu bu işe girince parasını batırdı

Alper Kul, ceviz yatırımında beklediği başarıyı elde edemediğini açıkladı. "Zaten Şov" programında Melis İşiten'in konuğu olan ünlü oyuncu, başarısız yatırım anısını paylaşırken ceviz işine girdiğini ve umduğunu bulamadığını esprili bir dille anlattı. Türkiye'deki üretici sorunlarına değinen Kul, ithalat vergilerinin düşmesi nedeniyle Amerikan cevizinin 83 liraya limana indiğini, bu durumun yerli üreticiyi zorladığını ifade etti. Ayrıca yüksek ilaç ve gübre fiyatlarının da üretim sürecini olumsuz etkilediğini belirtti.

'Güldür Güldür'le ekranlarda olan Alper Kul, Aralık 2012'de meslektaşı Aylin Kontente ile nikâh masasına oturmuştu. Arel ve Leo adında iki oğlu olan oyuncu gözlerden uzak sakin bir hayat sürüyor.

Melis İşiten'in sunduğu "Zaten Şov" programının konuğu olan Alper Kul samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

İşiten'in, başarısız bir yatırım anısını sorması üzerine Kul, "Ceviz" yanıtını verdi. Herkesin gülmesi üzerine ise oyuncu "Gülün gülün, bir gün tutacak o ceviz" dedi.

Alper Kul, ceviz yatırımının neden beklediği sonucu vermediğini ise esprili bir şekilde açıkladı.

Türkiye'deki üretici sorunlarına dikkat çeken oyuncu, "İthalat vergileri yüzde 45'ten yüzde 5'e düştü, Amerikan cevizi limana 83 liraya iniyor; biz bunu kaça satalım" diyerek durumu özetledi.

Alper Kul devamında ise "İlaçlar çok pahalı, gübreler çok pahalı" diyen üretimin zor olduğunu söyledi.